ilker
Uzman Üyemiz
muhasebeciliğedemi soyundun organize işler müdAhmet SALMAN' Alıntı:yaklaşık bin tl lik ilaç var arkadaşlar listede
muhasebeciliğedemi soyundun organize işler müdAhmet SALMAN' Alıntı:yaklaşık bin tl lik ilaç var arkadaşlar listede
Değerli Selahattin abi. Benim küçük üretimhanemi gördünüz sanırım. Ben sizden birşey isteyeceğim. Herşeyi yazmıssınız ama ben bunları nasıl ne dozda kullanacağımı bilmiyorum. Aslında yazdıkların tamda benim aradığım bilgiler. Sana zahmet olmaz ise yada diğer arkadaşlara bu ilaçları 20 çifte göre nasıl kullanabilirim ve hangi durumlarda.Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:![]()
opigal 5 dış parazit--linco spectin solunum yolu--esb 3 sindirim sistemi--bira mayası--topfit toz mineral--probiotik toz--tylan solunum yolu--selene e vitamini--aminavit forte sıvı multi vitamin--domestos çamaşır suyu--vanodin dezenfektan--vilmettin dış parazit--elma sirkesi probiotik--avipram elektrolit--ronidozole sindirim sistemi
Arkadaşlar benimde bu konuda pek bilgim yok.Ve daha bir çok arkadaşın bilgisi olmadığına eminim.Bu konuda tecrübeli üretici arkadaşlar bize tecrübelerini aktarırlarsa çok işimize yarayacaktır.akin3734' Alıntı:Değerli Selahattin abi. Benim küçük üretimhanemi gördünüz sanırım. Ben sizden birşey isteyeceğim. Herşeyi yazmıssınız ama ben bunları nasıl ne dozda kullanacağımı bilmiyorum. Aslında yazdıkların tamda benim aradığım bilgiler. Sana zahmet olmaz ise yada diğer arkadaşlara bu ilaçları 20 çifte göre nasıl kullanabilirim ve hangi durumlarda.
+ 1akin3734' Alıntı:Lütfen... Değerli bilgilerinizden bizde bilgi sahibi olmak istiyoruz. Mahrum etmeyin...