Üretimhanelerde bulunması gereken ilaçlar

vky88

Takipçi Üyemiz
Adı
Volkan Kemal
Soyadı
YALAV
Selahattin abininde 500 çiftden fazla kuşu var zaten 1000 TL nedirki  :D

akin3734

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.yavrumuhabbet.com
Adı
Akın
Soyadı
AKIN
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:

opigal 5 dış parazit--linco spectin solunum yolu--esb 3 sindirim sistemi--bira mayası--topfit toz mineral--probiotik toz--tylan solunum yolu--selene e vitamini--aminavit forte sıvı multi vitamin--domestos çamaşır suyu--vanodin dezenfektan--vilmettin dış parazit--elma sirkesi probiotik--avipram elektrolit--ronidozole sindirim sistemi
Değerli Selahattin abi. Benim küçük üretimhanemi gördünüz sanırım. Ben sizden birşey isteyeceğim. Herşeyi yazmıssınız ama ben bunları nasıl ne dozda kullanacağımı bilmiyorum. Aslında yazdıkların tamda benim aradığım bilgiler. Sana zahmet olmaz ise yada diğer arkadaşlara bu ilaçları 20 çifte göre nasıl kullanabilirim ve hangi durumlarda.

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
akin3734' Alıntı:
Değerli Selahattin abi. Benim küçük üretimhanemi gördünüz sanırım. Ben sizden birşey isteyeceğim. Herşeyi yazmıssınız ama ben bunları nasıl ne dozda kullanacağımı bilmiyorum. Aslında yazdıkların tamda benim aradığım bilgiler. Sana zahmet olmaz ise yada diğer arkadaşlara bu ilaçları 20 çifte göre nasıl kullanabilirim ve hangi durumlarda.
Arkadaşlar benimde bu konuda pek bilgim yok.Ve daha bir çok arkadaşın bilgisi olmadığına eminim.Bu konuda tecrübeli üretici arkadaşlar bize tecrübelerini aktarırlarsa çok işimize yarayacaktır.

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
gerçekten çok güzel bi paylaşım olmuşta probiyotik tozu nerede bulabilirim ? ve  ankarada oturan ark.daşlar yaklaşık olarak fiyatını söyleyebilirmi ?

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Teşekkür ederiz, lakin bunları düzmek için servet lazım :)

yakupmeshur

Yeni Üyemiz
Adı
Yakup
Soyadı
MEŞHUR
Öncelikle Selamun Aleyküm

Bilen Bilmeyen Herkeze Saygılarrr.

Saygı Değer Selahattin Abicim Aldık Bu ilaçların Hepsini Yarın Desem ama Hangisini Hangi Durumda, Ne Oranda, Ne Kadar Süre Kullanmalıyız Müsait Olduğun Bir Ara Buna Cevap Yazarsan İlaçların Önemi Büyük Küçük Tüm Üreticilere Büyük Yol Gösterecektir..

Saygılar..

erena

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
TÜRKAY
Kıymetli abicim mümkünse bu ilaçları ne sıklıkla ve hangi durumlarda kullanmamız gerktiğini yazabilirmisiniz acaba?