ÜRETİMHANEM HAKKINDA GENEL BİLGİLER

bayraktar

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Bayraktar
Merhabalar arkadaşlar öncelikle muhabbet kuşu sevdam yeni başladı, heyacan cok fazla şimdi sizlerden istegim bazı sorularım olcaktı şimdilik üç çift kuşum var iki çift daha almayı düşünüyorum  7 katlı apartmanda oturmakdayım ben beşinci katta oturmaktayım.kullanmadıgım kapalı balkonum var ufakda olsa kendi çapımda kuşları oraya koymayı düşünüyorum balkonun olçülerine göre salma kafes yaptıracam hayırlısıyla benim bu konuda  kıs ve yaz mevsimlerinde nelere dikkat etmem gerekiyo  burada havalar nasıl diye sorcak olursanız akdeniz iklimi işte bu konuda a dan z ye kadar bilgilerinizi bekliyorum son olara balkon güneş görüyo ama belirili kısım güneş alıyo şimdiden herkeze teşekkür ederim.

HATAY-ANTAKYA

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Ali BAYRAKTAR' Alıntı:
Merhabalar arkadaşlar öncelikle muhabbet kuşu sevdam yeni başladı, heyacan cok fazla şimdi sizlerden istegim bazı sorularım olcaktı şimdilik üç çift kuşum var iki çift daha almayı düşünüyorum  7 katlı apartmanda oturmakdayım ben beşinci katta oturmaktayım.kullanmadıgım kapalı balkonum var ufakda olsa kendi çapımda kuşları oraya koymayı düşünüyorum balkonun olçülerine göre salma kafes yaptıracam hayırlısıyla benim bu konuda  kıs ve yaz mevsimlerinde nelere dikkat etmem gerekiyo  burada havalar nasıl diye sorcak olursanız akdeniz iklimi işte bu konuda a dan z ye kadar bilgilerinizi bekliyorum son olara balkon güneş görüyo ama belirili kısım güneş alıyo şimdiden herkeze teşekkür ederim.

HATAY-ANTAKYA
Güneşten korunmasını sağlamalısınız. Yazın 20 dereceye düşürmeli. Kışın da 20-25 dereceye çıkarmalısınız. Bence salma yerine box tipi üretim yapın daha rahat ısıtırsınız ve daha çok çifti daha az alanda bakarsınız.

bayraktar

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Bayraktar
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Güneşten korunmasını sağlamalısınız. Yazın 20 dereceye düşürmeli. Kışın da 20-25 dereceye çıkarmalısınız. Bence salma yerine box tipi üretim yapın daha rahat ısıtırsınız ve daha çok çifti daha az alanda bakarsınız.
Box tipi üretim ne oluyo acaba ?

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Ali BAYRAKTAR' Alıntı:
Box tipi üretim ne oluyo acaba ?
Efekan kardeşimizin bahsettiği resimdeki gibi bir üretim kafesi. Bunlara görünümü sebebi ile box (veya dolap) deniliyor. Bunların tabii çok değişik modelleri var, netten araştırıp inceleyebilirsiniz.

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Sizin balkonunuz güneş gördüğünden çok aydınlıkla ilgili bir sıkıntınız olmaz sanırım. Ben ışığı keser yanları diye tercih etmedim. Olan PVC box 'umu bile kullanmadım. Telliler zor ancak hava sirkülasyonu ve tele tırmanma gibi faaliyetleri oluyor kuşların. Bu açıdan şimdilik ben çok beğenmeme rağmen PVC yi tercih edemedim. Yerim dar kapalı balkonda yaptığım için. Ama geniş yerim olsa havalandırma ve ışık olayından korkmasam tercih ederim sanırım.