Üretimhanem Programı Ücretsiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sercio69

Üyemiz
Adı
Serkan
Soyadı
ALTIN
Merhabalar, öncelikle ellerinize ve emeklerinize sağlık. İndirip kullanmayı çok istiyordum, bugün indirdim ve kurdum. WINDOWS10 64BIT işletim sistemi OFFICEACCESS2013 mevcut. Maalesef çalıştırmayı başaramadım.

'Microsoft.Ace.OleDb.12.0' sağlayıcısı yerel makine kayıtlı değil.

... şeklinde bir ikaz verip program durduruluyor. İnternet üzerinden bu hata ile ilgili sorgulama yaptım, işletim sistemi uyumsuzluğu şeklinde tanımlar mevcut. Bilgisayarda bazı kurulumsal düzenlemeler yapılmasını salık veriyor makaleler.

"Visual studio’ya ve Solution Explorer" kavramları ile karşılaştım, sonrasında tıkandım maalesef...

Programı çalıştırmayı ve sıkı bir takipçisi olmayı çok isterim. Çözüme ulaşan arkadaşlar ya da Salih Bey'in yönlendirmelerine ihtiyacım var. Selam ve saygı ile...

Sercio69

Üyemiz
Adı
Serkan
Soyadı
ALTIN
Hayır 64 bit linkinden seçim yaptım. Kurulumu da kontrol ettim 64 bit...

Sercio69

Üyemiz
Adı
Serkan
Soyadı
ALTIN
Salih Bey, yazdığınız tüm talimatları tek tek izledim, rastgele bir kurulum yapmadım. Hem program hem de veriler aynı klasörde.

Düzelttim dediğiniz hali, SAYAÇLI olan bölümdeki mi, SAYAÇSIZ olanda mı?

Sercio69

Üyemiz
Adı
Serkan
Soyadı
ALTIN
;))) 32 bit olan ilk aşamada açıldı. Biraz üzerinde deneme yaparak size geri dönüşüm yapmaya çalışacağım. Sanırım linkler ya da dosya isimleri karışmış siz yüklerken...

Sercio69

Üyemiz
Adı
Serkan
Soyadı
ALTIN
Salih Bey, kesinlikle UKELALIK yapmak ya da şevkinizi kırmak istemem. Ne kadar çok kullanıcıya ulaşılırsa, o kadar çok denenir, geri dönüş yapılır ve program emeklerinizle geliştirilir.

Bazı tesbitlerimi fotoğrafladım. Bilgisayarım gerçekten 32 bit ise, gidip bilgisayarcım ile sıkı bir görüşme yapacağım! Beni uyandırıp bilgilendirdiğiniz için de size teşekkür edeceğim.

Eğer mesele internete yüklenirken yaşamış olabileceğiniz küçük bir karışıklık ise siz durumu düzeltirsiniz belki, bu şekilde de programı indirip kuranlar daha az sorun yaşayacak ve mesaj trafiğinde boğulmamış olacaksınız.

Tespit ve değerlendirme sizin...

Ekli dosyalar

• 28.7 KB Görüntüleme: 231

Sercio69

Üyemiz
Adı
Serkan
Soyadı
ALTIN
İlk yüklediğim ve çalıştıramadığım... 64bit isimli program.

Ekli dosyalar

• 37.4 KB Görüntüleme: 310

Sercio69

Üyemiz
Adı
Serkan
Soyadı
ALTIN
Çalıştırabildiğim hali...
Emekleriniz için kendi adıma teşekkür ederim.
Yeniden geri dönüşüm yapmaya çalışacağım.

Ekli dosyalar

• 25.4 KB Görüntüleme: 235

Sercio69

Üyemiz
Adı
Serkan
Soyadı
ALTIN
Programınızın her detayını deneyeceğim ve dönüş yapacağım. 50 kafes de açılıyor.  Veri girişlerini öncelikle deneyeceğim, ardından hangi verileri ne şekilde sunacağını görmek istiyorum. Sağlıklı bir değerlendirme ve öneri için, önce zaman harcalamalıyım. Teşekkürler...

Sercio69

Üyemiz
Adı
Serkan
Soyadı
ALTIN
İLK TESPİTLERİM:

1. Kuşlara ait fotoğrafları yüklemeyi denedim. Boyutlarını küçülttüm fotoğrafların, yükleme penceresinde de görüntülendi, ancak kuşu güncelle butonu aktif olmasına rağmen kuş bilgilerini güncellemiyor ve hata kodu ile karşılaşıyorum. Fotoğrafı da program ile aynı klasöre kopyaladım, hata vermeye devam ediyor. Bir kez kaydedilen kuşa ait bilgilerin herhangi birinde değişiklik yapıldığında, güncellemede hata veriyor. Kuşun ismi ya da cinsiyeti vb. tüm düzeltme kayıtlarında hata kodu veriyor.

2. 1numaralı kafesteki kuşlara ait 1 yumurta ekledim ve kaydettim. "Yumurtadan çıktı" kutucuğunu aktif ettiğimde yine hata kodu ile karşılaştım. Güncelleme yapmaya çalıştığımda da aynı hata kodu geliyor.

3. Bu konuları çözmeden yoğun veri girişine başlamamalıyım. Hata kodununu fotoğrafını ekliyorum.

Bu kadar ilgi göstermemin nedeni, programı aktif olarak kullanmak istememdir, yoksa emeğe saygısızlık olarak kabul edilmesin. Kolay gelsin…

Ekli dosyalar

jeosalih

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
uretimhanemkusuretimi.blogspot.com.tr
Butonların üzerine mause ile gelindiğinde açıklama yazıyor.
1) düzenle ve silme işlemini gerçekleştirebilmek için önce kayıt yapmalısın.
2) Düzenlemek veya silmek istediğin kuş veya yumurtanın adına tıklamalı, gerekli verileri değiştirdikten sonra butona basmalısın.
3) örnek olarak a adında bir yumurtayı değiştirmek istiyorsan. önce a adında bir kaydın olmalı. yukarıdaki listeden a ismine tıklamalısın ki neyi güncellemek istediğini program anlayabilsin. gerekli değişikliği yaptıktan sonra tuşa basmalısın.

jeosalih

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
veriler dosyasını hiç açmayı denediniz mi? Eğer açtı iseniz ve program harici veri girişi yaptı veya veri sildi iseniz bu hatayı alırsınız. lütfen programı yeniden indirin. Veri dosyasında ilk varsayılan kayıt vardır. Kafes no 100 diye. program bu kaydı okumaz, fakat güncelleme yapabilmesi için o kayda ihtiyaç duyar.

jeosalih

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
Ben programı dileyen kullansın diye ücretsiz paylaştım. Farkındaysanız sorulara en kısa zamanda yanıt veriyorum. Defalarca denememe rağmen hiç bir hata almıyorum. Programı ilk açmaya çalıştığınızda yönetici olarak çalıştır ekranı geliyor değil mi? Bunu iptal etmediniz veya veri dosyasını manuel değiştirmediniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...