Üretimhanemde bir gezinti yapmak isterseniz buyrun bakın :)

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
Kuşlarımın resimlerini sizlerle paylaşmak istedim :) umarım beğenirsiniz, maşallah demeyi unutmayın. Biraz fazla resim oldu ama  thumbsupbo iyi eğlenceler...
  ilk yavrumuz dün çıktı
  bu da yumurtlama rekoru kıran kuşum

bunlar da salmadaki gençlerimiz  alkisd

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Maşallah Ben bu kadar resmi yüklemeye üşeniyorum. Bu arada ilk kuşun gagası biraz uzun gibi ve bence o aynayı kafesten çıkar abi. Gagası uzun olan kuşun kafeste gaga taşı da gördüm ama.

hayriii

Üyemiz
Adı
hayri
Soyadı
koç
selam arkadaşlar maşallah :) bende bişey sormak istiyorum bende ufak caplı üretimdeyim benm kuşlarda 7 yumurta oluyor 3 ü boş sonra çıka çıka ya 2 çıkoyr ya hiç çıkmıyor bakım  beslnme ortam şartları hakkında bilgi verebilirmisiniz rica etsem

fatihsen06

Yeni Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
şen
Maşallah...
yalnız daha güzel olması için en başta tüneklerin ve yuvalıkların değişmesi şart. + kafeslerin altına ızgara koyun... hayırlı üretimler...

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Maşallah Atilla ortam da kuşlar da çok güzel, sağlıklı ve bol yavrulu üretimler dilerim.

hakandemir1989

Uzman Üyemiz
Adı
HAKAN
Soyadı
DEMİR
Maşalah çok güzel kuşlar özellikle son resimdeki yavrulardan sarı renkli olan çok güzel bol yavrularını alırsınız inş..

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Maşallah Ben bu kadar resmi yüklemeye üşeniyorum. Bu arada ilk kuşun gagası biraz uzun gibi ve bence o aynayı kafesten çıkar abi. Gagası uzun olan kuşun kafeste gaga taşı da gördüm ama.
Efekan kardeş, benim fıstığımın yaşı biraz büyük fotografta belli olmuyor ama 4 yaşına az kaldı, gagasının uzun olduğunun farkındayım aslında ama işte o göz bebeğim olduğu için gagasını kesme gibi bir girişimde bulunamıyorum :) anlarsın benim için değerli bir dost o :) şimdilik bi sıkıntı çektiğini düşünmüyorum hatta faydası bile oluyor, kavga ettiğimizde beni hep yeniyor :D
Fatih ŞEN' Alıntı:
Maşallah...
yalnız daha güzel olması için en başta tüneklerin ve yuvalıkların değişmesi şart. + kafeslerin altına ızgara koyun... hayırlı üretimler...
Önerileriniz için teşekkürler Fatih bey,yuvalıklarımın ölçülerini ve tasarımını ben kendim yaptım, üretim için uygun olduklarını düşünüyorum size uygun görünmeyen kısımları belirtirseniz sevinirim :) imkanım çerçevesinde kuşlarıma en uygun yaşam alanını sağlamaya çalışıyorum, inşallah her şey zamanla olacak.
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Maşallah Atilla ortam da kuşlar da çok güzel, sağlıklı ve bol yavrulu üretimler dilerim.
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim Günay abi.

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya

Şu sahneyi görmeyi çok seviyorum.Sanki aşağıda birşeyvarmış gibi kafayı uzatmaları beni bitiriyor  smileki

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
fakat tüneklerini tahta tünek yapsan daha güzel olur.

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Maaşallah bayağı çiftiniz var gözüküyor vede yavrularınız. ALLAH arttırsın.