ÜRETİMHANEMDEN...

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
maşallah hepsi birbirnden güzel ama son foto. dişi harika on numara ..  smileki alkisd

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
MAŞAALLAH ÇOK GÜZELLER YALNIZ BİR KONU DİKKATİMİ ÇEKTİ KIŞIN BURAYI NASIL ISITMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ ACABA BİRDE YUVADA TALAŞ YOK YAVRULAR ÇARPIK BACAK OLMA İHTİMALİ YÜKSEK OLUR EĞER DİŞİ TALAŞI YUVA YAPARKEN TEMİZLER AMA İLK YUMURTA ÇIKINCA TALAŞ KOYARSAN TALAŞI ATMAZ VE YAVRU YUMUŞAK ZEMİNDE BÜYÜR....BENİM FİKRİM

yusuf kurt

Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
kurt
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
MAŞAALLAH ÇOK GÜZELLER YALNIZ BİR KONU DİKKATİMİ ÇEKTİ KIŞIN BURAYI NASIL ISITMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ ACABA BİRDE YUVADA TALAŞ YOK YAVRULAR ÇARPIK BACAK OLMA İHTİMALİ YÜKSEK OLUR EĞER DİŞİ TALAŞI YUVA YAPARKEN TEMİZLER AMA İLK YUMURTA ÇIKINCA TALAŞ KOYARSAN TALAŞI ATMAZ VE YAVRU YUMUŞAK ZEMİNDE BÜYÜR....BENİM FİKRİM
ayhan bey teşekkürler...burdaki ilk kışımızı geçiricez nasipse bakalım ufo ya dayanıcaz gibi görünüyor:)talaş olayıda yavrular çıkınca toz talaş seriyorum ama pislenince bu hali alıyor temizlemede üşeniyoruz galiba biraz!!!

Bay18

Uzman Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
celikel
Maşallah İnşallah bol yavrular almanız dilegiyle.. Bu arada Salma çok güzel olmuş..