ÜRETİMHANEME 1 SENE ARA VERMEK ZORUNDA KALIYORUM

ozeldemirler

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİR
Geçmiş olsun Habil kardeşim. Allah acil şifalar versin. Önce sağlık gelir. Maşallah çok güzel bir salmalar yapmıştın. Bir an önce iyileş ve dön. Bel fıtığı çok kötü bir rahatsızlık bendede var ama benimki Ameliyat düzeyinde değil Çok şükür.   

hamdiaykol

Yeni Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
Aykol
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Habil kardeş geçmiş olsun bana kalırsa yanınıza  yardımcı bir arkadaş alarak üretime devam edebilirdiniz
Habil bey, yıllarca sağlık sektörünün içinde olan ve 2010 Eylül ayında bel fıtığı ameliyatı olan birisi olarak, bende Selahattin bey'e katılıyorum. Artık ameliyatlar çok kolay, aynı gün ayağa kalkıyorsunuz, 1 haftaya hiç birşeyiniz kalmıyor. Tek yapmanız gereken ağır kaldırmamak, ağır olmasa bile bazı uygunsuz hareketleri yapmamak, o kadar. Üretimhaneyikapatmanıza hiç gerek yok. Yardımcıya bile 10-15 gün ihtiyacınız olur, ondan sonra işleri kendiniz rahatlıkla yapabilirsiniz. Hatta bana yakınsanız bu dönemde ben bile size yardıma gelebilirim. Karar sizin yine de, geçmiş olsun. Doktor önerisi isterseniz verebilirim, ben ve gönderdiğim diğer hatalar doktorumdan çok ama çok memnunlar...

blueziya

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.ziyagokkaya.com
Adı
Ziya
Soyadı
GÖKKAYA
Çok geçmiş olsun allah şifa versin. üretimhannenizi büyük bir hayranlıkla görmüştüm forumda çok üzüldüm iyleştijten sonra daha iyisini yapmanız dileğiyle...

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Geçmiş olsun İnşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşursun

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. büyük emekler harcamışsınız yernize geçici bakacak birini bulursunuz İNŞALLAH

soneR09

Takipçi Üyemiz
Adı
SONER
Soyadı
YÜKSEL
öncelikle  geçmiş olsun.bende de  sürekli fıtık sorunu oluyor.doktorlar tedavi olarak en son ameliyat dedi.ben alternatif tıpla masaj ve doğal kremler ile iyileştim.eğer kendime dikkat etmez isem şikayetim tekrar oluyor.bu hastalıkta kendinize dikkat etmeniz gerek.tek tedavisi budur. diye düşünüyorum.

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Üretimhanenizden bir fotoğraf karesi içeren başka bir konunuz vardı.Elinize emeğinize sağlık.Kolay kurulmuyor bunlar.Sağlığınıza kavauşana kadar yerinize bakacak bir arkadaş bulamazmısınız.Onada 3-5 harçlık olur.Yada süreç uzunsa adam akıllı maaşını verirsiniz.Eski sağlığınıza kavuşup yeniden başlayınca aynı zahmetler çekilmemiş olur.Bu site kapsamında bile bu işi üstlenebilecek arkadaşlar vardır.

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Allah hepinizden razı olsun. çok teşekkür ediyorum dilekleriniz için. Allah hakkımda hayırlı olan ne ise onu nasip etsin diyeyim.

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Allah acil şifalar versin hakkınızda hayırlısı  olsun herşeyin

polat_pool

Üyemiz
Adı
polat
Soyadı
bostancıoğlu
Kardelim geçmiş olsun salmada idolümdün halen de öyle seni tek geçerim salma üretiminde bana da platin takılacak sonun felç dendi ama götürüyoruz gittiği yere kadar.ameliyat en son çare derim ben.Yüce Rabbim den acil şifalar dilerim..

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin inşallah en kısa zamanda sağlığnıza kavuşup kaldığnız yerden devam edersiniz

mardin

Uzman Üyemiz
Adı
HAKAN
Soyadı
YAKOMAZ
Ahmet TATLIPINAR' Alıntı:
geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin inşallah en kısa zamanda sağlığnıza kavuşup kaldığnız yerden devam edersiniz
allah acil şifalar  versn.