Üretimhanemin peridiyotik bakımları(resimli)

yalçın ışık

Uzman Üyemiz
Adı
Yalçın
Soyadı
IŞIK
vay arkadaş nasıl bakıyorsunuz bu kadar kuşa. bu iş tam bir aşk işi yoksa kimse ilgilenmez bukadar kuşla. tebrik eder aşkınızım sürmessini dilerim

Hüseyin NANE

Takipçi Üyemiz
Adı
HÜSEYİN
Soyadı
NANE
gönülden maşallah ve tebrikler abi bu sistem olsa olsa bir kaç yıldızlı otel sistemi olabilir ancak
kuşlarda först klas müşterilerdir dimi

halildev

Yeni Üyemiz
Allah kolaylık versin . tertemiz yapmışsınız. benim bir sorum olacak bu küçük tüyleri nasıl temizliyosunuz. havada devamlı uçuyor. bende evde 3 çift besliyorum. yardım ederseniz sevinirim. bu hava temizleyiciler faydalı olurmu. tekrardan kolay gelsin.

yisemu

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KELLECİ
Maşallah Allah (C.C.) daha çok sağlıklı üretimler nasip etsin.
Selahattin abi bir laf vardır tek hedefim THY. tek hedefim sensin abi.Ben seninde dediğin gibi bu üretim hanede tüm zamanımı geçiririm ama seninki gibi temiz olmak şartıyla.Şuana kadar gördüğüm en üst düzeyde üretici sensin.Belki senden fazla çiftleri olan vardır ama Temizlik,nizam ,intizam,görsellik,çalışan sayısı abi sen bu işin piri olmuşsun helal olsun sana ve senin gibi bu olaya gönül verenlere.

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
allah kolaylık sabır versın  bu kadar kusa 2 gunde 1 gunde yemını suyunu  değiştirmek cok yoyar :DD

erci

Takipçi Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
ide
maaşallah. alkisd.senden öğreneceğimiz çok şey var abi.

kuzey

Uzman Üyemiz
Adı
Kuzey
Soyadı
Kara
Bu bakımla bu kuşlar coşar Selahattin Abinin yavruları dolar. Onlara maşallah der. Bu fani adamdan bu kadar.

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
bu kadar emek harcanarak yetişen kuşlarla merdiven altı yetiştirilen kuşlar arasındaki farkı anlamak zor olmasa gerek