üretimhanemin resimleri

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
amin..erbay bey inşallah bütün emek veren arkadaşlarım tüyleri kadar yavru alır..tşk ederim...

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
maşallah.güzel üretimjane.yalnız duvarlar dikkatimi çekti.rutubet çok her halde bir zarırı olmuyormu.

mstk77

Üyemiz
maşallah nazar değmesin çok güzel üretimhane Allah bol yavrular almanı nasip etsin

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
duvarın sadece bir tarafında rutubet vardı o da dışarıdaki duvarın dibinden gelen ıslaklık kış dolayısıyla tadilata alamadım.nasip olursa yazın tadilata alacağım ama artık öle bir sorunum yok ..adilattan sonra duvarları boyatıp yerleri kalebodur yaptıracağım..tşk ederim görüşlerin için

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
tşk ederim tahir abiii.Allah razı olsun elimden geldiği kadarıyla titizlile yapmaya çalışıyorum...bazı yerlerim boş telleri bekliyorum kafeslerim hazır  hayırlı işler diliyorum...

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
tşk ederim mehmet bey..elimden geldiğince titizlikle yapmaya çalışıyorum..sağol yorumların için..

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
vay selahattin abii çok tşk ederim görüşlerin için herzaman önerilerini dinlemeye hazırım çok gururlandım abi yorumun için tekrar tşk ederim birgün yolun izmire düşerse kesinlikle beklerim başım üstünde yerin var abii bütün dostlar içinde gecerlidir ...

Tahir BAYAKI

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.tirepetshop.com
Adı
Tahir
Soyadı
BAYAKI
marjinal' Alıntı:
vay selahattin abii çok tşk ederim görüşlerin için herzaman önerilerini dinlemeye hazırım çok gururlandım abi yorumun için tekrar tşk ederim birgün yolun izmire düşerse kesinlikle beklerim başım üstünde yerin var abii bütün dostlar içinde gecerlidir ...
Ayhan kardesım keske Selahattın abı ve dostlarımız gelse toptepeye yada degırmene gotursek guzel Tiremizi tanıtsak..

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Hoşgeldiniz Ayhan bey. Maşaallah üretimhaneniz çok güzel. Allah nazarlardan korusun