üretimhanemin resimleri

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
100 ÇİFTTİM VAR..HEPSİNİ YAVRUYKEN ALDIM ÖZENLE SEÇTİM 6 AYLIK OLDUKTAN SONRA ÇİFTE ATTIM.ŞUAN HEPSİ YUMURTADA VE ÇOĞUNUN ALTINDA YAVRULARI ÇIKTI HER ŞEY İÇİN TŞKDERİM...ŞUAN YENİ SALMA YAPIYORUM  YAVRULARIMA AZ BİR İŞİ KALDI BİTTİĞİNDE SİZLERLE PAYLAŞACAĞIM...SAYGILAR

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
marjinal' Alıntı:
100 ÇİFTTİM VAR..HEPSİNİ YAVRUYKEN ALDIM ÖZENLE SEÇTİM 6 AYLIK OLDUKTAN SONRA ÇİFTE ATTIM.ŞUAN HEPSİ YUMURTADA VE ÇOĞUNUN ALTINDA YAVRULARI ÇIKTI HER ŞEY İÇİN TŞKDERİM...ŞUAN YENİ SALMA YAPIYORUM  YAVRULARIMA AZ BİR İŞİ KALDI BİTTİĞİNDE SİZLERLE PAYLAŞACAĞIM...SAYGILAR
AYHAN BİR ARA ÜRETİMİ BIRAKMAYI DÜŞÜNÜYORDUN VAZGEÇTİN GALİBA :eek:

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
marjinal' Alıntı:
MAŞALLAH ALLAH UTANDIRMASIN SORUNSUZ ÜRETİMLER

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
ewt selahattin abi  üretimhanemi satıyordum. satmamın sebebi ben internet cafe çalıştırıyorum microsoft bilgisaararın lisansları için kontrole gelecek benimde bunları acil almam gerekiyordu..çünkü cezası çok yüksek..fakat maddi sıkıntımı abim karşıladı üretimhanemi satmamı istemedi çünkü çok emek verdim tabiii Allah abimden razı olsun çok mutlu oldum.bu yüzden satıyordum...

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Ayhan bey, MaşAllah kuşlarınız çok güzelmiş..