üretimhanemin resimleri

ahmeterol

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Erol
Üretihaneniz tek kelmeyle süper bu kadar kısa zamanda nasıl toparladınız dikkatimi çeken yuvalıktaki 2 oyuk ilk defa görüyorum!... hayırlı ürtimler...

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
tşk ederim arkadaşlar..ızgaralarımın siparişini verdim .. onları bekliyorum umarım iyi olur yorumlarınız için tşk ediyorum..

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Maşallah Ayhan kardeş güzel bir üretimhane olmuş. Başka ne söylenebilir ki... Allah hayırlı üretimler nasip etsin

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
tşk ederim salih en güzelini Allahım sizlere nasip etsin elimden bu kadar geldi.. zamanla dahada güzel olacak inşallah..tşk ederim tekrar güzel yorumun için...saygılar

GürkanGÜNER

Yeni Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
GÜNER
Maşallah üretimhaneniz çok güzel ve hijyenik olmuş tebrik ederim hayırlı bol yavru almanız dileğiyle.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Şu günlerde salma resimleri bile beni korkutuyor; 2 gün önce 1, bugün 1 kuşum diğerleri tarafından katledilmiş. Amman dikkat edin Ayhan bey..
    Üretimhaneniz şimdiden Harika, zor kısmı atlatmışsınız.
    Benimde dikkatimi çekti; Neden yuvalıklarda 2 tane Concave (iç bükey) oyuk var ? Bunlar Anne kuşun kafasını karıştırırsa, yumurtaların bir kısmını birine, diğer kısmını diğerine bırakırsa ?

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
şuan salmalarımdaki kuşlarda herhangi bir problem yok..hepsi yavru inşallah sorun olmaz ayrıca senin adına üzüldüm..Concave promlem olacağını zannetmiyorum..anne kuş yumurtaları altına toplar diye düşünüyorum...yorumların ve görüşlerin için tşk ediyorum saygılar..

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
Kâzım Aslan ve GürkanGÜNER arkadaşlarıma yorumlarından dolayı tşk ederim Allah sizlere en güzelini nasip etsin saygılar....

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
41 kere maaşallah.Çok güzel olmuş. Yer üretim için oldukça ideal ve geniş.umarım emeklerinin karşılıgını  saglıklı yavrularla bolca alırsın..acizane bir tavsiye birde havalandırma tertibatını sitede bir arkadaşımızın yaptıgı gibi pimaş borularla dizayn edip yaparsan güzel ve sagliklı olur diye düşünüyorum.

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
bora abi tşk ederim yorumların için üretimhanem büyük olduğundan dolayı 2 tane havalandırmam var biri temiz hava veriyor diğeri içerideki kirli havayı atıyor..boru sistemine gerek yok..ayrıca pencerelerde sineklikler var zaten oradanda hava alıyor birde o pencerelerinin dışında havalandırmam var ...tekrar tşk ederim yorumların için: ( havalandırma kesinlikle önemli farkındayım )

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Ayhan abi Maşallah Allah nazardan saklasın şimdiden süper olmuş.. Umarım herşey gönlünce olur İnşallah emeğinin karşılığını bol bol sağlıklı yavrular alarak alırsın :)

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
maşallah çok güzel umarım bol bol yavrular alırsın.
şimdiden Allah kolaylık versin...

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Ooooo Ayhan maşallah harika iş çıkarmışsın.Bayramdan sonra yeni kafesler ekleyip kendi üretmhane resimlerimi siteye koyacaktım ama senin resimleri görünce vazgeçtim    :(

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
mustafa mahcup etme beni senin üretim hanede ıçok güzel bence ayrıca yeni yaptırdıklarında biliyorum ki harika....ayrıca yorumlarından dolayıda tşk ediyorum ....görüşmek dileğiyle