üretimhanemin resimleri

uyan group

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
UYAN
Üretimhanenin resimlerini görünce burası Avrupadaki üretimhanelerden birimi diye sordum kendime,Ayhan kardeşim Allah emeğini yağlı etsin yüzünü utandırmasın inşallah.
Hayırlı üretimler dilerim.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Maşallah süper bi mekan olmuş hayırlı ve bol üretimler dilerim

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
Maşşallah üretimhaneniz çok güzel darısı bizlerin başına allah nazardan korusun.Maliyet ne tuttu acaba

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
Allah hepinizden razı olsun güzel yorumlarınız içinde tşk ederim ..Allahım en güzellerini sizlere nasip eder inşallah saygılar hepinize ....

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Maşaallah. Çok güzel ve düzenli bir üretimhane olmuş. Bol verimli üretimler dilerim

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
tşk ederim şahin bey Allah razı olsun.....ŞİMDİDEN SİZN VE SİTEDEKİ BÜTÜNDOSTLARIMIN BAYRAMINI KUTLARIM

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
MAŞALLAH AYHAN ABİ YENİ ÜRETİMHANEN DE KUŞALRINDA ÇOK GÜZEL ALLAH HAYIRLI ÜRETİMLER VERSİN ABİ

hasan ergor

Takipçi Üyemiz
Adı
HASAN BASRİ
Soyadı
ERGÖR
HAYIRLI OLSUN GÜZEL OLMUŞ EMEKLERİNE SAĞLIK. EMEĞİNİN KARŞILIĞINI ALIRSIN İNŞAALLAH. ALLAH UTANDIRMASIN.....

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
Ayhan abi bende salma yapmak istiyorumda salma yapımı hakkında bana yardım eder misin

SAYLÜ

Uzman Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
merdin
hayırlısı olsun çok güzel olmuş maşallah allah bol yavru almayı nasip etsin ben abi kafes ölçülerini merak ettim yazarsan sevinirim

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
güzel yorumlarından dolayı syn: Fatih AY syn: Murat ŞAHİN syn: CAN KARAKOÇ  syn: evrenakbunar syn: hasan ergor  syn: SeMiH AYTEKİN syn: İLYAS MERDİN ' e teşekkür ediyorum..Allahım en güzellerini sizlere nasip etsin...tekrar sitedeki bütün arkadaşların ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım...

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
tşk ederim Hilmi abi Allah razı olsun ramazan bayramınıda kutlar ellerinden öperim...saygılar..