üretimhanemin resimleri

Yasin035

Üyemiz
Adı
Yasin
Soyadı
YAVAS
EMRAH kardeşim güzel bir üretimhane ALLAH yedirdiğin yem taneleri kadar yavrular nasip etsin..

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
herkese ayrı ayrı tşk ederim..yasin artık bende burdayım görüşürüz kardeşim..bu arada emrah siteden cıktı yanımda ben buradan yazmak zorunda kaldım..

aguuuu

Takipçi Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kul
Maşallah Allah nazardan saklasın

MODOGLU

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KONCUK
Maşallah güzel üretimhane ve kuşlar Allah nazardan saklasın bol yavrulu günler inşallah

E

elaziz2316

Guest
      Emrah bey, maşallah kuşlar çok güzel. Delikanlıyı da Allah bağışlasın.

Yalnız size bir tavsiyem olacak. Duvarları içeriden strafor ile kaplarsanız kuşlar için daha dengeli bir ortam yapmış olursunuz. Hem elektrik tüketiminiz de düşmüş olur. Bu da size daha fazla yavru olarak geri dönecektir. Bundan şüpheniz olmasın. Strafor hem pahalı bir malzeme değil, hem de hemen hemen herkes kendisi montajını yapabilir. Silikon ile pratik bir şekilde yapıştırdınız mı bitti. Ama burada dikkat etmeniz gereken kokusuz slikon kullanmanız (akvaryum slikonunu tavsiye ederim). Zira normal slikonların ortama yayacağı koku kuşlarınızın telef olmasına sebep olabilir.

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Emrah bey hayırlı üretimler dilerim.ve dikkatimi çeken akıllı yemliklerde sadece kanarya yemi var, bu sıkıntı vermiyormu kuşlara, aşırı tüy,  sürekli bağırma gibi?

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
Ömer ADAM' Alıntı:
Emrah bey hayırlı üretimler dilerim.ve dikkatimi çeken akıllı yemliklerde sadece kanarya yemi var, bu sıkıntı vermiyormu kuşlara, aşırı tüy,  sürekli bağırma gibi?
Maşallah ,üretiminizin devamını diliyorum aklıma takılan tek soru yukarda yaptığım alıntı iyi akşamlar.

ugurcan buran

Takipçi Üyemiz
Adı
ugurcan
Soyadı
buran
maşallahhayırlı üretimler. merakk ettim coğu üretici kullandgınız yemden kullanıyor. ismini öğrenebilir miyim? acaba normal yemden ne farkı var?

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
İsmail ODLUYURT' Alıntı:
      Emrah bey, maşallah kuşlar çok güzel. Delikanlıyı da Allah bağışlasın.

Yalnız size bir tavsiyem olacak. Duvarları içeriden strafor ile kaplarsanız kuşlar için daha dengeli bir ortam yapmış olursunuz. Hem elektrik tüketiminiz de düşmüş olur. Bu da size daha fazla yavru olarak geri dönecektir. Bundan şüpheniz olmasın. Strafor hem pahalı bir malzeme değil, hem de hemen hemen herkes kendisi montajını yapabilir. Silikon ile pratik bir şekilde yapıştırdınız mı bitti. Ama burada dikkat etmeniz gereken kokusuz slikon kullanmanız (akvaryum slikonunu tavsiye ederim). Zira normal slikonların ortama yayacağı koku kuşlarınızın telef olmasına sebep olabilir.
aynen katılıyorum strafor şart maşaallah kuşlar güzel..