ÜRETİMHANEMİZDE NE KADAR KUŞLA ÜRETİM YAPIYORUZ.

sunrise

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.kafesciler.com
Adı
M.Murat
Soyadı
Baysal
2 ÇİFT SHOW JUMBO
2 ÇİFT JUMBO KIRIĞI
5 ÇİFT YERLİ MUHABBET
1 ÇİFT SULTAN (YUMURTADA)
1 CENNET SİYAH MASKE ERKEK
1 SEVDA DİŞİ
3 ERKEK KANARYA
2 ERKEK SAKA
8 DAMIZLIK ALTI MUHABBET
14 YAVRU MUHABBET
1 ALMAN KURDU 3 YAŞ DİŞİ  :)

yusuf71

Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
bastug
Merhabalar üretimde bilgi amaçlı üye olmuştum siteye hatta sitede ki iki ilandan kuş aldım suanda toplamda 80 çift iri yerli muhabbet ve 12 çift Hint bülbülü ile üretim yapıyorum bu konu açılalı epey bi zaman olmuş fakat ben cogu konuyu teker teker inceliyorum o yüzden bende yazmak istedim :)

Adı
Nihat
Soyadı
SOYUMTÜRK
şu an 17 çift üretimde 10 çift salmada damızlık çıkmış yeni yavru 57 bir haftaya  kadar çıkacak yaklaşık 40 adet Allah nasip ederse.Konu eski ama paylaşmak güzel.

tayfun77

Üyemiz
Adı
Tayfun
Soyadı
ÇETİN
Selamin Aleyküm Arkadaslar,
Su an icin 40 cift yerli ve 60 cift kirik olmak üzere toplam 100 ciftle izmir\cigli de üretim yapmaktayiz. insallah yaz sezonunda cift sayimizi 200 e cikarmayi planliyoruz. Herkese saglikli, hayirli, bol ve bereketli üretimler dilerim.

efsane kuşçu

Yeni Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aktaş
Bursa orhangazi de üretim hanem 45 takım jumbo kırıgı 15 takım çek  5 takım jumbo kuşlarımla üretim yapıyorum orhangaziden saray pide ve kebap salonu çalıştıran yusuf kurt kardeşime selamlar herkese hayırlı bol üretimler.

ersincelik4

Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
çelik
Merhaba arkadaşlar şuan 20 çift şhow jumbo, 50 çift ingiliz,çek ve hollanda karışık toplam 70 çiftle üretime devam ediyorum. Nasip olursa bu yazın 100 çifte çıkarmayı düşünüyorum.
  Kocaeli  Darıca muhabbet kuşu üretimhanesi herkesi beklerim.