Üretimhanemizden Kareler.

MrTShN26

Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
ŞAHİN
Merhabalar abilerim. Sizlerden öğrendiğim bilgiler ışığında üretimhanemizi kurduk çok şükür. Bir kaç kare resmide sizlerle paylaşmak istedim. Lütfen gördüğünüz yanlışları ve hataları söyleyiniz ki bizde değişiklikler yapıp en ideal seviyeye getirmeye çalışalım üretimhanemizi.

Mahallahları eksik etmeyim lütfen :)
ETİKET : MUHABBET KUŞU ÜRETİMHANE RESİMLERİ

ETİKET : MUHABBET KUŞU ÜRETİMHANE RESİMLERİ

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ ELLERİNE SAĞLIK MAAŞALLAH ALLAH KALBİNE GÖRE VERSİN YERE YEM DÖKEN KUŞLARINA İKİNCİ BİR YEMLİK KOY DENE YUVALIKLARIN DELIKLERİ ÇOK ARKADA BENCE TÜNEKLERİN ARASI ÇOK AÇIK KISALT DENE SULUKLARIN BAZILARI KAPIYA YAKIN KAPI DEĞEBİLİR VE AÇIK KALABİLİR ŞİMDİLİK GÖR BU BAŞARILAR SLM

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
MaşaAllah, harika olmuş, Mevlam emeklerinin karşılığını korusun, İnşaAllah yedikleri yemlercede yavrularını alırsın...

MrTShN26

Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
ŞAHİN
Hepinize çok teşekkür ederim. Rabbim gönüllerinize göre versin inşallah.

burak karakuş

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Karakuş
bence tüneklerin arası çok açık 3. bi tünek gerekiyor ayrıca tahta tünek kullandığınız için kuşlarınız adına ben teşekkür ederim bazı tünekler çok yakın bazıları çok uzak onları bi rayına oturtursanız iyi olur hayırlı olsun bol yavrular

savkat

Uzman Üyemiz
Adı
Çağlar
Soyadı
Savkat
Ellerine sağlık süper olmuş zamanla dahada geliştireceğine eminim Allah emiklerinin karşılığını verir inşaallah.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Maşaallah güzel olmuş. Emeklerinizin karşılığını alırsınız inşaallah

ozeldemirler

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİR
Maşallah güzel bir ortam. Yedikleri yem kadar yavru almanız dileğiyle. Lepistesler ayrıca güzel bol üretimler

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Maşallah Allah gönlünüze göre versin :) inşallah yedikleri yem kadar yavru alırsınız bende lpsts üretimi yapmıştım  :)

MrTShN26

Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
ŞAHİN
Burak KARAKUŞ' Alıntı:
bence tüneklerin arası çok açık 3. bi tünek gerekiyor ayrıca tahta tünek kullandığınız için kuşlarınız adına ben teşekkür ederim bazı tünekler çok yakın bazıları çok uzak onları bi rayına oturtursanız iyi olur hayırlı olsun bol yavrular
Her kafeste 3 adet tünek var 4. mü demek istediniz aceba?

ilker ERTÜRK' Alıntı:
maşallah sorunsuz üretimler yalnız yuvalık asınca suluklar sanırım orda olmaycak
yucalıklar box ların ortasında olan kapalı yerler hocam yuvalık sıkıntısı yok :)

Diğer tüm arkadaşlar - abilerimede teşekkürlerimi sunarım. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin.

mustafa buruk

Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
buruk
Öncelikle hayırlı olsun.Benim sorum boxların üetündeki cihaz nem içinmi?
Eğer öyle ise soğutmaya yararmı? (soğuksu koyunca)
Nem ölçeriniz varmı?
Varsa nem oranı nedir ? (olması gereken)

MrTShN26

Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
ŞAHİN
mustafa buruk' Alıntı:
Öncelikle hayırlı olsun.Benim sorum boxların üetündeki cihaz nem içinmi?
Eğer öyle ise soğutmaya yararmı? (soğuksu koyunca)
Nem ölçeriniz varmı?
Varsa nem oranı nedir ? (olması gereken)
Teşekkür ederim.
evet o yeşil cihaz nem için. o makina isteğe göre soğuk veya sıcak buhar üfleyebiliyor. ancak soğutacağını sanmıyorum. Denemediğim için ise kesin bir yorum yapmak istemiyorum.
Nem ölçerim bu gün geldi ancak daha üretimhaneye götürüp koymadım.
Abilerimizin dediklerine göre nem oranı %50-55 civarı olmalıymış. Bende bu standartlara göre nemi ayarlayacağım inşallah.

Benim şu ara nemden ziyade sıcaklıkla ilgili sorunum var. akşamüzeri güneş üretimhaneye vuruyor ve içerisi çok ısınıyor. Camda jaluzi var kapatıyoruz ancak ısı yükseliyor genede. Ne yapacağını şaşırmış durumdayım :)