ben kullandım uzun vadede zararını gördüm.dogal vitaminleri tecih edin.yumurta sayısını yükselttigi dogru ama kuşlar 10 yavru birden büyütemez.ayrıca yavrularda tüy gelişimi bozuluyor.ama herkezin kendi tercihi!!!!!
veteriner arkadaşımın dediğini yazıyorum.(bazı beşeri ilaçların hayvan sağlığında kullanıla bileceğini fakat dozun çok iyi ayarlanması gerektiğini,eğer ayarlanamıyorsa kullanımının yararından fazla zararı olur.) diye belirtti
nasıl kullanıordun belirli bir metodun varmı kardeş 10 gün sonra yumurta aldım diyosun peki nasıl kulladın veya tabletleri kaç litre suda erittin bende kullanmak istiyorumda
arkadaşımıza teşekkür ederiz PAYLAŞIMINDAN DOLAYI BENİMDE ACİZHANE BU GİBİ DESTEKLERE İHTİTAÇ DUYULDUĞUNDA ZATEN O TAKIMI ÜRETİMDEN KESMEK LAZIM NE KADAR KURCALARSAN O KADAR ÇABUK BOZARSINIZ 1 YADA 2 KULUÇKA DEĞİL BİZE AZ OLSUN ÖZ OLSUN ARZULAR ŞELALE DİYORUM SLM
insanlar icin olan vitaminleri dozu cok önemli... doz ayarlaması yapılırsa kullanılabilir.. kuşa az veya cok geldigi zaman.. sıkıntılar yaratir.. piyasada kanatlılar icin yapılmış kaliteli vitaminler var onlardan kullanabilirsiniz..