Üst kata ses geçermi

Muzaffer KEPENEK

Yeni Üyemiz
Adı
Muzaffer
Soyadı
KEPENEK
Komşuyada şikayet etme konusunda yazılı belge ayıp olur bence yani ses gelsede resmi olarak şikayet edemiceksin diyosun sonuçta.Ev kaçıncı katta ve nerde olursa olsun pencere açıksa kuşun sesi duyuluyor 4 kuş ile 5. katta konyanın işleş caddelerinden birinde oturdum aşağıdan net duyuluyor.Ne kadar anlayışlı olurlarsa olsunlar bence 15 20 çift kayde değer ses çıkartır ve rahatsızda eder evde kalacaksanız uyutmazlar bazı nedenlerden dolayı 2 kuş var şuan sabah erken saatte dışardaki kuşlara cevap olarak ötüşleri bile rahatsız ediyor evde olacak iş değil bana göre en iyisi dükkan dükkandada evdeki kadar rahatsız edici olmaz sanırım.

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
7 ÇİFT 3-4 AYA KADAR HADİ YAVRULARI OLDU DİYELİM O YAVRULAR ACIKTIKLARINDA CIR CIRCIRCIR MAŞALLAH BEN RAHATSIZ OLMUYORUM AKSİNE HOŞUMA GİDİYOR AMA KOMŞULAR RAHATSIZ OLUNCA İŞ DEĞİŞİYOR HALİYLE ELİMDE BİR ÇİFT SEVDA PAPAĞANIM VARDI YUMURTALI 2 KOMŞUM KAPIMA GELİNCE NE YAPAYIM HAKLILAR BENDE İSTEMEYE İSTEMEYEDE OLSA MUHABBETLERLE TAKASA GİRDİM ŞU AN ELİMDE 3 ÇİFT MUHABBET BİR ÇİFTİN 2 YAVRUSU VAR 4 TANE 2-3 AYLIK YAVRULARIM VE BİR ÇİFTİMDE İLK YUMURTALARINI ALMAK ÜZEREYİM ANLAYACAĞINIZ EVDE ZAMAN GEÇTİKÇE OLMUYOR BENDE ŞU ARALAR BAŞKA BİR YER ARIYORUM

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
SES MUTLAKA GEÇEBİLİR GEÇMEMESİ İÇİN BENİM YAPTIĞIM UYGULAMAYI SÖYLÜYORUM
5 LİK KÖPÜKLERİ TAVANA YAPIŞTIRIYORUZ
SONRA ONLARIN ALTINA YUN-MURTA BUYONU NU YAPIŞTIRIYORUZ

ByArDa

Üyemiz
Adı
N.Arda
Soyadı
TURAN
sanırım bu dediğim olmayacak gibi neyse bakalım en iyisi bi dükkan bulmak ufak bi yer

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
Hemen karamsar olmamak lazım 7 çift yaparsınız zamanla bakarsınız bir problem olmazsa dükkan yaparsanız

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
apartmanda kesinlikle olmaz sesi kesmek nerdeyse imkansız eeee bir şikayet hayatınızı alt üst eder çok dikkat edin... icon_wall

ByArDa

Üyemiz
Adı
N.Arda
Soyadı
TURAN
dükkanı bende çok istiyorum ama tek başıma zor gözüküyo birde bilmediğim bi şehirdeyim dükkan tutunca az çiftle masrafları çıkmaz çok çiftede yetişmem zor tek başıma çankırıdan biri olsa süper olacakta neyse bakalım hayırlısı diyelim

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
N.Arda TURAN' Alıntı:
dükkanı bende çok istiyorum ama tek başıma zor gözüküyo birde bilmediğim bi şehirdeyim dükkan tutunca az çiftle masrafları çıkmaz çok çiftede yetişmem zor tek başıma çankırıdan biri olsa süper olacakta neyse bakalım hayırlısı diyelim
3o çiftim var en az 2 -3 saat akşamları temizlikti mamaydı yemlemeydi çok zor..