üst klansman show arıyorum

kocan

Takipçi Üyemiz
Adı
adem
Soyadı
koçhan
arkadaşlar hayırlı günler başlıktada belirttiğim gibi üst klansman show jumo arıyorum yeşil ve mavi olmamak kaydıyla ihtiyacım dişi ama varsa takımda olabilir takımda limit 800 tl tek dişi 300 gibi verebilirim
hayırlı günler

Tiramisu35

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Özgür
Soyadı
ÇİN
ÜST klansman show arıyorum diyorsunuz ancak 300 lira ücret verebilirim diyorsunuz. Jumbo beslemiyorum ama üst düzey jumbo besleyen bır abim var 2000 tlye yavrularını elınden zorla alıp gidiyorlar. Anladığım kadarıyla bu işten üst düzey bir kuş icin 300 cok az. İnşallah gönlünüze göre olur.

kocan

Takipçi Üyemiz
Adı
adem
Soyadı
koçhan
normal jumboyu sitede ortalama 150 tl den verildiğini düşünürseniz benim verdiğim rakam normal değilmi sizce ha 300 olmaz da 400 tl olur kuyumcuya gidersiniz seçeneğiniz çoktur size altının kalitesine göre fiyat söyler

halongan

Üyemiz
Adı
Halis
Soyadı
ONGAN
Özgür Bey'e katılıyorum. Bu konuda pek bir tecrübem yok. Ancak 150 TL na yavru halde satılan jumbolar genelde orta sınıf oluyor. Üst sınıf dediğiniz zaman işler değişiyor. Canlının çapı aynı olsa bile tüy yapısı, kafa yapısı farklı oluyor.

Mesela aşağıda şuanda sahibi olduğum ve yaklaşık olarak sizin dediğiniz ücretlere sahiplendiğim kuşlar var. Erkek Rolf Amthor'un bileziğine sahip, dişi ise Peter Tornseifer. Kuşlar bana göre çok güzel kuşlar, vasıflı da! Fotoğrafta belli olmuyor ama dişi, erkekten daha iri bir kuş. Ancak üst sınıf değil.

Mesela aşağıda ki kuş ise Harrie Aardema'nın kuşu, yavru olmasına rağmen çapını, tüy yapısını ve kafa yapısını bir inceleyin. Üst sınıf bir kuş. 

Umarım faydam olmuştur. Amacım tartışmak veya rencide etmek değil. Yardımcı olmaktır. Tekrar söylüyorum, ben bu konuda üstadlarımız kadar tecrübeli değilim. Nacizane kendi çapımda birşeyler öğrenmeye çalışıyorum.

kocan

Takipçi Üyemiz
Adı
adem
Soyadı
koçhan
en alttaki kuş için ben söylediğim rakamı yazarsam haksızlık etmiş olurum geçekten on numara kuş eğer elinde böyle vasıflı kuşu olan varsa değerini verip almaya razıyım

BEN BÖYLE BİR DİŞİDEN BAHSEDİYORUM 1 AĞIZ YAVRUSU ALINMIŞ ERKEĞİ ÖLDÜĞÜ İÇİN 300 TL YE SATIYOR YER İZMİR OLDUĞU İÇİN OLMADI

fatesan

Uzman Üyemiz
Adı
….
Soyadı
…..
Adem bey yolladığın iz resimdeki kuş çok güzel bir kuş değil.
Aman dikkat edin vereceğiniz paralara.
Whatsapp tan yazdım bi kaç resim attım görüşürüz

halongan

Üyemiz
Adı
Halis
Soyadı
ONGAN
Adem Bey cümleyi eksik kurmuşum, en alttaki kuş bende değil. Örnek olsun diye resmi eklemiştim. Keşke bu kalitede kuş olsaydı elimde...

kocan

Takipçi Üyemiz
Adı
adem
Soyadı
koçhan
BENDE ONU ANLATMAK İSTEDİM O KUŞU ZATEN KİMSE SATMAZ HA SATARSADA MEVLA SİZİN DEDİĞİNİZ GİBİDİR
SAYGILAR

fatesan

Uzman Üyemiz
Adı
….
Soyadı
…..
Valla haklısınız satılık bulmak konusunda. Ben kendi kümesime bakıyorum uzun zamandır kuşları biraz seyreltip yavrulara yer açayım ve bi iki farklı renk çalışayım isteğim var ama bi türlü kiyamiyorum hiç bi kuşa.
Bu aralar Bi kaç kuşu sahiplendirwcegim ama Dediğiniz gibi kumesteki bazı kuşların maddi bi karşılığı yok. Kimisi rengi kimisi kendi yavrum olmasi sebebiyle bir fiyat bicemiyorum bü yüzden satmiyorum

batibirol

Üyemiz
Adı
birol
Soyadı
öztekin
fatih kardeşim elindeki kuşların fotoğraflarını paylaşır mısın herşeyde bir hayır vardır belki elindeki kuşlara binayen bir veya birkaç sağlam kana sahip kuş sahibi olabilirsin herşeyde bir hayır vardır bence biraz bekle nacizane tavsiyem buraya da bazen çok sağlam kuşlar denk geliyor

fatesan

Uzman Üyemiz
Adı
….
Soyadı
…..
Birol bey karar vermiş değilim hangilerini satıp hangilerini tutacagima.
Bi kaç çift kuluckada zaten.
Adem bey de bulur umarım. Ama acele etmemesini ben de tavsiye ediyorum. Renk ve Vasıf olarak tam kafaya yatmadan almamak lazım.