üst solunum enfeksiyonu ilacı TYLAN tozu nereden bulabilrim.

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
öncelikle selamın aleyküm abilerim. kardeşlerim. foruma 4 aydır giremiyorum. aramıza yeni arkadaşlar katılmış . hoş gelmişler .  benim sorunum şu . bende 8 aylık bir sultan papağanı var. papağanım üşüttüğü için üst solunum enfeksiyonu hastası oldu. nefes alırken hırıltı , kuyruğun aşırı derecede ileri - geri gitmesi  gibi hareketleri var. kuş sabahları çok canlı. yerinde duramıyor . ötüyor ordan oraya zıplıyor ıslık çalıyor. bu enfeksiyonun  bir ilacı varmış ismi : TYLAN toz çözelti  diye. alıyım dedim. eczaneye gittim. ama  öyle bir ilaç bizde yok dedi.  o ilacı nerden temin edebilirm. petshoplarda bulunurmu. yada daha etkili kolay bulunan bir ilaç varmıdır. ? cevabınızı bekliyorum. resim ekleyemedim. siteye zor giriyorum.  iş  güç . yorum yazarsanız sevinirm. teşekkürler.

hamza_ozdemr

Takipçi Üyemiz
Adı
HAMZA
Soyadı
ÖZDEMİR
pendık de nerede oturuyorsun.. Bende var bende acık almıstım bır kısmını sattım. Ama sende tek kus var alman sacma olur ben sana ıkı uc kullanımlık verım ıstıyrsan.. (ücretsiz) ben pendık guzelyalıda oturuyrm..

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Ziraat ilaçları satan yerlerden temin edebilirsiniz

BaSuT

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.bstkafes.com
Adı
cengiz
Soyadı
Basut
Pendik e-5 köprüsünden aşağı inerkensağda iş bulma kurumu var tam karşısında ece ecza deposunda Vet.Dr. Niran Hn. var selamımı söyleyebilirsin yardımcı olur.

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
abilerim hepinize teşekkür ederim. bilglieriniz için. hamza bey ben kaynarcada oturuyorum. 

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Tylan iyidir fakat ağır bir ilaçtır size tavsiyem birer damla 3 gün boyunca birer sefer okaliptus yağı verin bir şeyi kalmaz mecitefendi okaliptus yağını güvenle kullanabilirsiniz