ustadlar lutfen yardim

Yasin kurugöl

Üyemiz
Adı
yasin
Soyadı
kurugöl
cihan abi kesin erkek mi ben cift olarak aldim bunlari sarili disi dendi yumurtalarida vardi eger bi kandirilma olayi varsa cildiririm bu durumda

Doğanay YILDIZ

Takipçi Üyemiz
Adı
Doğanay
Soyadı
Y.
Merhaba, uzun süredir giremiyordum. Bence ikiside erkek.

Doğanay YILDIZ

Takipçi Üyemiz
Adı
Doğanay
Soyadı
Y.
Sarı tabanlı kuşu detaylı incelemek gerek. Popo kısmını üfleyerek yumurta yapıp yapmadığını anlayabilirsiniz. Erkek kuşlarda o kısım daha dar ve küçükken, yumurtlayan dişilerde daha geniş ve hareketlidir. Fotoğraflar kimi zaman yanıltabiliyor. Bu tarz farklı cere renklerini anlamak kimi zaman zor. Hormonal bir sorundan dolayı bu şekilde görüyorda olabiliriz. Birleştirip kuşları gözlemlemenizi öneririm.

Yasin kurugöl

Üyemiz
Adı
yasin
Soyadı
kurugöl
kime sorduysam yuzde yuz erkek dedi bide yumurtalari filan vardi dedim cakallik yapip yalandan yumurta mi koydu diye dusununce sinirden elemana fena yuklendim ama pisman oldum biliyosunuz bu kus icinde neler dondugunu satan israrla disi diyor zaten esler yem kusup kasiyolar ama ayni cins kuslarda yapabiliyor bunlari diye biliyorum ilginiz alakaniz icin tesekkur ediyorum

CapTainATLAS

Üyemiz
Web sitesi
www.atlasbilgisayar.net
Adı
SERKAN ATLAS
Soyadı
İNCE
ustteki disi mavi erkek. anlamanin bir yolu daha var .. bir igneye ince bir ip baglayin disi olarak suphelendiginiz kusun popo deligine igneyi iple sallayin igne ucu popo deliginde iken oynarsa erkek oynamaz sabit ise disi.