ÜSTADLAR YARDIM LÜTFEN....

tekin_kan

Yeni Üyemiz
icon_wallarkadaşlar benim  kuşlar  anlaştıklarına  rağmen  çiftleşmedi  gittiler.erkek  dişiye  yem kusuyor ve kaşıyor.dişide  aynısını erkeğe yapıyor.dişinin ceresi kahve rengi ve erkekde  tam olgunlaştı.dişi follukla çok ilgileniyor.erkekde  beraber  hep folluktalar.sesden rahatsız  olduğunu düşündüm.sakin  bi odaya aldım.1 aydır sakin biryerdeler  ama  yine çiftleşme  yok.erkek  bütün kur hareketlerini yapıyor ama tık  yok.mama ve  vitamin takviyesi yapıyorum.sizce sorun nedir.yardım ederseniz  çok sevinirim.şimdiden  saygılar...

emreediz

Takipçi Üyemiz
Adı
emre
Soyadı
ediz
kardeşim aynı sorun bendede var daha doğrusu sabırsızlık bende çiftleşmiyolar sanıyodum sabah erken saatlerde yapıyolarmış 3  4 gündür şahit oluyorum merak etme .

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Onlar siz görmeden çiftleşiyordur fazla rahatsız etmeyin dişi yuvayla alakasını fazlalaştırdığı zaman ve kemirmeye başladığı zaman bilinki yumurtlamasına az kalmıştır birdaha yerini değiştirmeyin ve sakın rahatsız etmeyin inşAllah yumurtalara ve yavrulara kavuşursunuz. Bu işte en önemli olay SABIR SABIR SABIR...!

B

badem3806

Guest
Onlar siz görmeden çiftleşiyordur fazla rahatsız etmeyin dişi yuvayla alakasını fazlalaştırdığı zaman ve kemirmeye başladığı zaman bilinki yumurtlamasına az kalmıştır birdaha yerini değiştirmeyin ve sakın rahatsız etmeyin inşAllah yumurtalara ve yavrulara kavuşursunuz. Bu işte en önemli olay SABIR SABIR SABIR

B

badem3806

Guest
bilmiyorum ki kardeş onasıl oluyo sana katıldığım için kop yapştır yaptım :D

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
:D yorumun sağ üst köşesinde alıntı yazıyo ona tıkla :D

tekin_kan

Yeni Üyemiz
bencede  sabır ama eski dişi bir türlü kızışmadığı için ayırıp  başka eşe attım 2 aydır aynı dişiyle.erkek felaket azgın ;Drahatsızda etmiyorum.dişinin yuvalığa ilgisi çok.hatta şimdi yuvalıkda kemirme sesleri geliyo :Dhatta size komik gelebilir ama dişi yuvalıkdan  kafasını çıkardığı zaman  erkek kafasının  üzerine ayağını atıyo  scared.bakalım sabır edecez  bekliyecez....

Kara Erbay

Uzman Üyemiz
Kuşlarınız bu durumdayken yer değişikliği yapmayın zamanı bekleyin ve sonuç sevinçle bitecektir.

hicaz

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
GÖKTEPELİLER
belki daha az rahatsız etmelisiniz.. benimkilerde de daha tık yok ama sabırla bekliyorum.. inşaAllah güzel sonuçlar alırsınız

koray67

Üyemiz
Adı
koray
Soyadı
özdemir

SELAM ARKADAŞLAR BENİM  3 ÇİFT MUHABBET KUŞUM VAR YAŞ CİNS VE KIZGINLIK İÇİN YARDIM İSTİYORUM...
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM....

yalancomk

Yeni Üyemiz
Adı
şükrü
Soyadı
aydın
abi sen güneşli sıcak sesiz ortama koy 2güne bi bak yumurtlamışmı diye bakma  sularına 5damla vitamin koy mineralli toprak koy folluğa içinde oyuncak varsa çıkar düneklikleri yapabildiğin kadar ağaçtan düneklik yap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Sadece bir çift kuşun varsa çiftleşme süresi biraz uzun sürebilir.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Çiftleşmiyorlar diye sabırsızlanıp yerlerini değiştirmeyin. Ayrıca muhabbet kuşları sesten hoşlanırlar.

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
çiftim çiftleşiyor ama yumurta yok 2 ay oldu çiftleşeli bende eşleri değiştirdim bir yumurtladı diğeride hazırlık yapıyor.sabah erken çiftleşiyorlar.