Ü Üsmet Selçuk Yeni Üyemiz Katılım 12 Mar 2012 Mesajlar 8 Konum Antalya Adı İsmet Soyadı Selçuk 27 May 2012 #1 Ben kuşlarımı salmaya attım. Yuvalığı bir yere koysam üzerine hareket etmesin diye kiremit koysam nasıl olur?
Ben kuşlarımı salmaya attım. Yuvalığı bir yere koysam üzerine hareket etmesin diye kiremit koysam nasıl olur?
F furrfarr Uzman Üyemiz Katılım 23 Ocak 2012 Mesajlar 966 Konum ankara Adı Furkan Soyadı Gümüş 27 May 2012 #2 Salmada üretimmi yapacaksınız yoksa eş tutsun diye mi attınız.
Ü Üsmet Selçuk Yeni Üyemiz Katılım 12 Mar 2012 Mesajlar 8 Konum Antalya Adı İsmet Soyadı Selçuk 27 May 2012 #3 üretim yapmayı planlıyorum
F furrfarr Uzman Üyemiz Katılım 23 Ocak 2012 Mesajlar 966 Konum ankara Adı Furkan Soyadı Gümüş 27 May 2012 #4 o zaman kiremitle falan uğraşmayın derim çünkü salmada yuvalıklar dışarıdan kontrol edilmesi gerekiyor yoksa kuşlar strese girer dışarıdan kontrol edebileceğiniz bir şekilde tasarlayın derim. üstadlar daha iyi yorumlar yapacaktır.
o zaman kiremitle falan uğraşmayın derim çünkü salmada yuvalıklar dışarıdan kontrol edilmesi gerekiyor yoksa kuşlar strese girer dışarıdan kontrol edebileceğiniz bir şekilde tasarlayın derim. üstadlar daha iyi yorumlar yapacaktır.
C cetinky Uzman Üyemiz Katılım 9 Nis 2012 Mesajlar 323 Konum kahramanmaraş / elbistan Adı Çetin Soyadı KAYA 27 May 2012 #5 üretim yapacaksan eger yuvalıkları sabit dursunlar asma imkanın yokmu yuvalıkları üstlere