Üstadlar Yardımınız Gerekiyor..(Ölen Erkek)

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Esselamu Aleykum herkese hayırlı forumlar. Ne zamandır foruma uğrayamıyordum bu durum vesile oldu. Arkadaşlar şimdi benim takımdan daha önce 4 ağız yavru aldım sonra dişi kuşum hastalandı kuruluk gibi bir belirti vardı sonra iyileşti çok şükür tekrar yuvalığı taktım erkek kuşumun kanadında ur çıktı bu bir süre böyle devam etti birçok kez çiftleştiler sonra dişi kuş erkeğin ur'unu ısırıp kanatmış bu durumdan sonrada ertesi gün erkek öldü sormak istediğim şimdi dişi kuşum yumurtladı erkek ölmeden önce birçok kez çiftleştiler erkek öldükten 2 dün sonra yumurta geldi yumurtalar dolu mudur doluysa kaç tanesine etki eder 2 gün önceki çiftleşme bu konuda tecrübe yaşamış üstadlar ilgilenirseniz sevinirim..

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Dolu olma ihtimali var ve dişi yatıyorsa ellemeyin kendi kendine çıkarıp büyütür yavruları fazla yorulur yem için dışarı çıkar  hızlıca yer  öyle yatar besinini yumurta mamasını eksik etmeyin tecrübeyle sabittir kuluçkada bi eşimde erkek devamlı dişiyi kuluçkada rahatsız ederdi çifti bozacaktım erkeği ayırdım bi kaçkez çiftleşmişlerdi 5 yumurtanın 3 ü dolu çıktı sizde bi r yada daha fazla dolu olma ihtimali var Allah bilir.

mahsun ece

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahsun
Soyadı
ECE
sağlıklı bir şekilde çiftleşme olmuşsa, tek bir çiftleşme bile 3-4 yumurtanın döllenmesini sağlar siz merak etmeyin.

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
En doğrusunu Allah bilir. Peki kardeşler birçok kez çiftleştiklerini gördüm kuşlar artık çok alıştığı için bize hiç çekinmeden çiftleşiyorlardı yanımızda çok kez gördüm erkek öldükten sonra da 2-3 gün sonra yumurta geldi 2-3 gün sonraya etki ediyor değil mi

mahsun ece

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahsun
Soyadı
ECE
etmiş olabilir tabi dediğim sağlıklı bir çiftleşmede erkeğin spermleri yaklaşık bir hafta kadar dişi kuşun yumurtalık kesesinde kalır ve 3-4 yumurtanın döllenmesini sağlar. Tabi bu söylediklerim normal şartlarda görülür anormal durumlar da gelişmiş olabilir.

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Mahsun ECE' Alıntı:
etmiş olabilir tabi dediğim sağlıklı bir çiftleşmede erkeğin spermleri yaklaşık bir hafta kadar dişi kuşun yumurtalık kesesinde kalır ve 3-4 yumurtanın döllenmesini sağlar. Tabi bu söylediklerim normal şartlarda görülür anormal durumlar da gelişmiş olabilir.
Hocam erkekte son kuluçkadan sonra bir sıkıntı olmadıysa Allah'ın izniyle kuluçkalarım dolu çıkıyordu :)

mahsun ece

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahsun
Soyadı
ECE
yani sizin de dediğiniz gibi bir sıkıntı olmadıysa bu yumurtalarınız da döllenmiştir ve yavru çıkar.