üstadlardan 2011 jumbolarım hakkında bilgi ve yorumlarını bekliyorum

dolunay-15

Takipçi Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AYAN
önceki kuşlarımı verip yerine aldığım jumbo 2011 bilezikli çiftim.

1-

2-

3-

4-

5-

6-

dolunay-15

Takipçi Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AYAN
tşk ederim arkadaşlar... ve  diğer üstadlar daha forumda değiller sanırım :))

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Güzel kuşlar gördüğüm kadarıyla kafesin kapısı açık. Kuşlardan yavru almak istiyorsanız onları salmayın. Abi bir de senin o gri kuşlar dün paylaştığın niye satılığa çıkardın onları ?

dolunay-15

Takipçi Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AYAN
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Güzel kuşlar gördüğüm kadarıyla kafesin kapısı açık. Kuşlardan yavru almak istiyorsanız onları salmayın. Abi bir de senin o gri kuşlar dün paylaştığın niye satılığa çıkardın onları ?
yok yok efekan hocam kapı resim çekmek için açıktı... yandan çekimler o kapıdan.. yeni aldım salmam kuşları :)  ya o gri kuşları verip yerine bunları aldım işte....  jumbo çift dedi aldım geldim farklı cins ve ufakmış...  kızdım bir an satıp bu sevdadan vazgeçecem derken  sağolsun bir kaç ustamız yardımcı oldular...  ingiliz kırığı vs dendi hatta sende öle bir şey demiştin... gittim onları verip bunları aldım....

dediğin gibi sence nasıllar 2011 bilezikliler...  umarım bu sefer pişman olmam :))

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Mehmet AYAN' Alıntı:
yok yok efekan hocam kapı resim çekmek için açıktı... yandan çekimler o kapıdan.. yeni aldım salmam kuşları :)  ya o gri kuşları verip yerine bunları aldım işte....  jumbo çift dedi aldım geldim farklı cins ve ufakmış...  kızdım bir an satıp bu sevdadan vazgeçecem derken  sağolsun bir kaç ustamız yardımcı oldular...  ingiliz kırığı vs dendi hatta sende öle bir şey demiştin... gittim onları verip bunları aldım....

dediğin gibi sence nasıllar 2011 bilezikliler...  umarım bu sefer pişman olmam :))
Abi beğendim beğenmesine ama eski çift bana daha güzel gelmişti. Yine de bunlar da güzel.

dolunay-15

Takipçi Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AYAN
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Abi beğendim beğenmesine ama eski çift bana daha güzel gelmişti. Yine de bunlar da güzel.
onlar jumbo değilmiş meğerse zaten ufak boyutları...  jumbo üretenlere özellikle sordum forumda...  deiğin gibi güzeldiler hakkaten ama bunlarla değiştirmekle umarım iyi yaptım...  bunu yavru aldığımda öğrenecem :))

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Kuşlar güzel kuşlar gayet sağlıklı görünüyorlar bakımlarını düzenli yapıp mamalarınıda eksik etmezsen inşaAllah kısa zamanda yavrularını alırsın.Yuvalık seçimide bu kuşlarda önemli yuvalıklar büyük olmalı siteden şahin abinin yaptığı yuvalıkları inceleyebilirsin.Slm

dolunay-15

Takipçi Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AYAN
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:
Kuşlar güzel kuşlar gayet sağlıklı görünüyorlar bakımlarını düzenli yapıp mamalarınıda eksik etmezsen inşaAllah kısa zamanda yavrularını alırsın.Yuvalık seçimide bu kuşlarda önemli yuvalıklar büyük olmalı siteden şahin abinin yaptığı yuvalıkları inceleyebilirsin.Slm
sıddık usta kafesim ve yuvalığımın aynısı resimdeki örnek gibidir...  ufakmıdır sence...  yuvayıda ayrıyaten resimledim... aşağıda... kafes ve yuva örnektir..  aynısı bende var yuvasıyla... rahat olurlarmı sence ...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Abi bu yuva jumbolara göre ufak. en az 20*20*20 cm olması lazım boyutların

dolunay-15

Takipçi Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AYAN
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:
Evet yuvalık küçük büyüklerine bakmalısın.
boşuna aldım desenize.. :)) şahin güngör abimizin yuvalıklarına bakayım o halde ben...  halen aramaktayım... bulamadım henüz ;:))

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
arkadaşlar meraktan soruyorum bu şekildeki yüksek kafes yerine yatay ve uzun ( çifthane gibi) kafesler daha kullanışlı ve üretim için daha müsait değil mi? bu kafesten sanki güzel yavru besleme ya da tek kuş besleme kafesi olur sanki

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Yusuf YILMAZ..' Alıntı:
arkadaşlar meraktan soruyorum bu şekildeki yüksek kafes yerine yatay ve uzun ( çifthane gibi) kafesler daha kullanışlı ve üretim için daha müsait değil mi? bu kafesten sanki güzel yavru besleme ya da tek kuş besleme kafesi olur sanki
Abi o dik kafes temsiliydi galiba. Dediğin gibi yatay veya tam olarak kare gibi olan kafesler üretim için daha iyi.