ÜSTADLARIM YARDIMCI OLURMUSUNZ [ACİL]

yasko35

Takipçi Üyemiz
Adı
M.Yasin
Soyadı
ÇAVDAR
ÖNCELİKLE İYİ GÜNLER DİLERİM.
BEN MUHABBET KUŞU ÜRETİMİNE YENİ BAŞLADIM KAFESİME NELER KOYMALIYIM MİNERAL BLOK V.B 1 SORUM DAHA OLUCAK NE TARZ İLAÇLAR BULUNDURMALIYIM VE NE TARDA VİTAMİN VERMELİYİM İSİM OLARAK SOLERSENIZ SEVINIRIM... CEVAPLARINIZI SABIRSIZLIKLA BEKLIYORM

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Öncelikle hayırlı olsun.. Kafesinizin olmazsa olmazları kalamar kemiği mineral blokta olursa onun yanında olabilir.. Vitamin olarak Avivit Supervit İlaç olarak Vitaform. Avidiare Aviastım Avisol Probiyotiklerde Dİ-a-zyme 256 ve bira mayası..

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
Vedat ŞEN' Alıntı:
Öncelikle hayırlı olsun.. Kafesinizin olmazsa olmazları kalamar kemiği mineral blokta olursa onun yanında olabilir.. Vitamin olarak Avivit Supervit İlaç olarak Vitaform. Avidiare Aviastım Avisol Probiyotiklerde Dİ-a-zyme 256 ve bira mayası..
+1

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
Öncelikle hayırlı olsun.. Kafesinizin olmazsa olmazları kalamar kemiği mineral blokta olursa onun yanında olabilir.. Vitamin olarak Avivit Supervit İlaç olarak Vitaform. Avidiare Aviastım Avisol Probiyotiklerde Dİ-a-zyme 256 ve bira mayası.
.

yasko35

Takipçi Üyemiz
Adı
M.Yasin
Soyadı
ÇAVDAR
Vedat ŞEN' Alıntı:
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM AMA SU İLAÇLARIN İSMİNİ AYRI AYRI YAZARSANIZ DAHA IYI OLUR SİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Vitamin          : Avivit /Supervit
İlaç                : Vitaform/ Avidiare/ Aviastım /Avisol
Probiyotikler    : Dİ-a-zyme 256/Bira mayası..

Buyrun...