+1Sıddık YAMAÇ' Alıntı:Vitamin yem ve mama eksik etme.
Habil TANTA' Alıntı:iki gurupta yerli muhabbet kuşu
ortalama 1 yaş civarındalar
2. gurup mavilerde hastalık var o kuşlar yavrularada gen olarak hastalığı aktaraır. kanat üzerinde tüy çıkmaz.
her zaman bunu söylüyorum biliyorum ama o hazır ballı çubuklar sağlıklı değiller kendiniz yapınMehmet DİKBAŞ' Alıntı:Vitamin yem ballı çubuk hepsini veriyprum hiçbiri eksik değil ne kadar zamanda düzelirler...
Habil TANTA' Alıntı:iki gurupta yerli muhabbet kuşu
2. gurup mavilerde hastalık var o kuşlar yavrularada gen olarak hastalığı aktaraır. kanat üzerinde tüy çıkmaz.
+1Habil TANTA' Alıntı:iki gurupta yerli muhabbet kuşu
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:Vitamin yem ve mama eksik etme
+1Habil TANTA' Alıntı:iki gurupta yerli muhabbet kuşu
malesef aynı sıkıntı bendede 1 çiftimde var.şimdi dişiyi başka erkekle eşleştirdim.bana bunu tavsiye ettiler.kan uyuşmazlığına benzer bir sorun oluyormuş.şimdi dişi yeniden yumurtladı çıkacak yavrularda aynı sıkıntı olucakmı çok merak ediyorum.Emre CEYHAN' Alıntı:Hayır kardeşim onların çözümü yok.Doğuştan gelen bir hastalık ve hep öyle kalıcak malesef.Hastalığın adı French moult.Kimi kuslarda çok az olabiliyor,kimilerinde çok seninki gibi.Kalıtımsal bir şey olduğu için çözüm yok malesef.Yavrularada mutlaka aktarır.O kuşları üretmemen en doğrusu.