USTALAR YARDIM LÜTFEN.......

ÜHSAN

Üyemiz
Adı
YAVUZ
Soyadı
GÜÇLÜ
ARKADAŞLAR DİŞİ KUŞUM YAKLAŞIK 2 AY KADAR ÖNCE MARUL YEDİRDİKTEN SONRA İSHAL OLDU VE ŞU AN İSHALİ YOK........ANCAK TİTREME , TÜYLERİNİ KABARTMA , HALSİZLİK DEVAM EDİYOR..... AYRICA TÜY DÖKÜMÜ VE KAŞINTIDAN BİR TÜRLÜ KURTULAMADIM........YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM........ (ŞU AN EŞLERİ AYIRDIM)

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Ben bu gibi durumlarda Neo-Terramicyn kullanıyorum, geniş spektrumlu bir antibiyotik olması nedeniyle genelde işe yarıyor. Hatta ilaçlı suyu ilk hazırladığımda taze olarak bünyesine girsin diye 3 gün sibop lastikli şiringa ile suluktan 1 ml kadar çekip kursağına basıyorum.

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
balonla hiç bi farkı yok eger isalse suyuna tarcın koyun bide bu kusu salmaya koyun yaglanmıs kuş

ÜHSAN

Üyemiz
Adı
YAVUZ
Soyadı
GÜÇLÜ
ARKADAŞLAR ŞU AN KUŞTA  YAĞLANMA YOK , HASTALIKTAN VE TİTREMEDEN TÜYLERİNİ KABARTIYOR. AYRICA İŞTAHINDA BİR SIKINTI YOK ...SUYUNU GÜNLÜK DEĞİŞTİRİYORUM VE VİTAMİN KATIYORUM . UZUN SÜREDİR BU DURUM OLDUĞU İÇİN NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM.....

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Elinde neo-terramycn varsa onu kullan mümkün olduğunca sıcak ortamda tut... 15 gün içinde iyileşme belirtilerini görürsün inş...

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
tüy dökümü ve kaşıntıdan dolayı ben pire şüphesi ile yaklaştım ama isterseniz kanat altlarını bi kontrol etmekte fayda var...dış parazit spreyi kullanabilirsin.

ÜHSAN

Üyemiz
Adı
YAVUZ
Soyadı
GÜÇLÜ
NEO TERRAMYCN ADLI İLACI BUGÜN ALDIM ,  NASIL KULLANACAĞIM, KAÇ GÜN KULLANACAĞIM TAVSİYE EDEN ARKADAŞLAR DETAYLI ANLATIN LÜTFEN....

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Yavuz GÜÇLÜ' Alıntı:
NEO TERRAMYCN ADLI İLACI BUGÜN ALDIM ,  NASIL KULLANACAĞIM, KAÇ GÜN KULLANACAĞIM TAVSİYE EDEN ARKADAŞLAR DETAYLI ANLATIN LÜTFEN....
5 gün boyunca yarım suluğa bir mercimek tanesi kadar koy ve mutlaka her gün ilaçlı suyu değiştir.

ÜHSAN

Üyemiz
Adı
YAVUZ
Soyadı
GÜÇLÜ
ARKADAŞLAR DİŞİ KUŞUMUN DURUMU İLAÇ KULLANDIKTAN SONRA GAYET DÜZELDİ..... ADEM VE UĞUR BEY E AYRICA TEŞEKKÜRLER........ DİŞİ KUŞUM 3 GÜNDÜR YUVAYA GİRİYOR VE UZUN SÜRE ÇIKMIYOR ERKEK BESLEMEYE BAŞLADI ....... VE BUGÜN UZUN SÜRE ÇİFTEŞTİLER......... ARKADAŞLAR GÖZLEMLERİMİ AYRICA PAYLAŞACAĞIM......