USTALARA SORU: YUMURTA GERİ GİDER Mİ

kuzey

Uzman Üyemiz
Adı
Kuzey
Soyadı
Kara
Selamlar, bildiğiniz üzere hamile bir kuş almıştım. Bir tane yumurtayı yumurtlamıştı. Karnında da yumurtası vardı. Tüm hamilelik unsurları var. Dışkısı büyük, kuyruk düşmüş, hareketleri ağırdı. Bugün elime alıp kontrol ettiğimde sadece kaburgasında bir şişlik var. yumurta falan yoktu karnında. Yumurtanın geri gtmesi mümkün mü?

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
geri gitmekten ziyade içerde kırılma veya erime mevcuttur dilersen yakından bir  resim ekle  Kuzey kardeşim..

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
Karahan UZUN.' Alıntı:
geri gitmekten ziyade içerde kırılma veya erime mevcuttur dilersen yakından bir  resim ekle  Kuzey kardeşim..
bunu bende merak ediyorum 1 cift almistim aksam sabah yumurtlyacak ti kesin gozuyle bakiyordum ancak disi kus yerini yadirgadi girmedi yumurtaligasonra  geri kendini yavas yavas topladi butun belirtiler ordadan kalkti bu yumurta icerde kirildiysa yada eridiyse nasil anlasilir
kusa bir zarari yokmu

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Hakan ŞAHİNTÜRK' Alıntı:
bunu bende merak ediyorum 1 cift almistim aksam sabah yumurtlyacak ti kesin gozuyle bakiyordum ancak disi kus yerini yadirgadi girmedi yumurtaligasonra  geri kendini yavas yavas topladi butun belirtiler ordadan kalkti bu yumurta icerde kirildiysa yada eridiyse nasil anlasilir
kusa bir zarari yokmu
eridiyse zarırı olmaz ama kırıldıysa kötü sonuçları olabilir :( ölüm gibi

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
halsiz  yorgun bitkin düşer kabarık durur  dıskısını zor yapar  poposunda kimisinde şişlik kimisinde morluk olur ve zamanla sindirim sistemi eritir zamanla normal hale gelir toplar  ve  bunu fark edip gerekli önlemleri almak lazım

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Fatih MANSIZ' Alıntı:
eridiyse zarırı olmaz ama kırıldıysa kötü sonuçları olabilir :( ölüm gibi
  dışkısını  yapamadığı için kimilerinde ölümle sonuçlanabilir  ileri derece kabızlık gibi düşünün....