Ustalardan kuşlarımla ilgili yorum bekliyorum.

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın
Abdurrahman bey öncelikle  hayırlısı olsun  yavru sahibi olmak istiyorsanız öncelikle kuşlarınızı salmayınız  gerekli bakım ve temizliğini düzenli uygulayınız  şuan için resimler yeniyse erkek kızışmış fakat dişi henüz hazır degil  kuşlarınızı omuz yüksekliğinde rahatsız edilmiycek bi ortamda besleyiniz  yer degişikliğinden kaçının  gerisi onlara kalıyor  ve size tavsiyem bu sitede aklınıza takılan tüm soruların cevapları mevcut biraz araştırarak öğrenebilirsiniz    sadece tatmin olamadıgınız veya cavabını bulamadıgınız sorulara başlık açarsınız    hayırlı üretimler HAYIRLI CUMALAR ALLAHA C.C e .o

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın
Aklıma takılmışken söylemek istedim burda tecrübeli  bilğili abilerimiz kardeşlerimiz var lakin usta yok ha şöyle mesleginde usta olanlar var lakin  kuş mevzusunda degil  :)  burdan yararlandiğim bilğiler dogrultusunda  yardımcı olmaya çalışıyorum  ALLAHA e .o

abdurrahman vural

Yeni Üyemiz
kuşlarımı haftada bir kez salıyorum, kafes içinde hareketsiz kalmasınlar, vücutlarında yaglanma olmasın diye.  Yorumunuz için teşekkür ederim.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Abdurrahman VURAL' Alıntı:
kuşlarımı haftada bir kez salıyorum, kafes içinde hareketsiz kalmasınlar, vücutlarında yaglanma olmasın diye.  Yorumunuz için teşekkür ederim.
salmasanız çok daha iyi olur tabii yavru almak istiyorsanız

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
ve de kuşları o yansıma yapan yerden çekin ayna gibi çünkü başka kuşlar sanıp eşleri yerine o yansımaya ilgi gösterebilirler

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Murat AŞKIN' Alıntı:
Abdurrahman bey öncelikle  hayırlısı olsun  yavru sahibi olmak istiyorsanız öncelikle kuşlarınızı salmayınız  gerekli bakım ve temizliğini düzenli uygulayınız  şuan için resimler yeniyse erkek kızışmış fakat dişi henüz hazır degil  kuşlarınızı omuz yüksekliğinde rahatsız edilmiycek bi ortamda besleyiniz  yer degişikliğinden kaçının  gerisi onlara kalıyor  ve size tavsiyem bu sitede aklınıza takılan tüm soruların cevapları mevcut biraz araştırarak öğrenebilirsiniz    sadece tatmin olamadıgınız veya cavabını bulamadıgınız sorulara başlık açarsınız    hayırlı üretimler HAYIRLI CUMALAR ALLAHA C.C e .o

Ozan KARABULUT

Takipçi Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
KARABULUT
Yağlanması ilk başta nelerle beslendiğine bağlıdır kuşlarınızı salmayınki yuva hazırlığına girişsinler sabit bir yerleri olsun.Doğada kuşların yuva hazırlığında ilk kural güvenliktir yerlerini sabitleyerek ve onları rahatsız etmeyerek yuvalanma güvenlerinin oluşmasını sağlayın

abdurrahman vural

Yeni Üyemiz
kafes oturdugumuz odada tv ye yakın bir yerde duruyor, boş odada durması daha iyi olurmu yuva hazırlıgı açısından, şu anki yerlerini seviyorlar.

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Yavru almak istiyorsanız öncelikle kuşlarınızın ilgisini dagıtacak malzeme var ise kafesten çıkarın.Kuşlarınızı salmaktan vazgeçin.Kafesi sabit bir yere baş hizanızdan aşağıda olmayacak biçimde bir sabit yere koyun ve sadece yem ve suyu haftada 1 de temizliği için kısa süreli kafesin yeri ile oynayın.En kısa süre içinde yavru alacağınıza inanıyorum.Kuşlarınızın ikisi de eşe ve yavruya hazır görünüyolrar.Bol yavrular.....