dolunay-15
Takipçi Üyemiz
kuşum resimde görüldüğü gibi KIZGIN VE alırken yumurta var çiftleşiyor dendi çiftleştiğinide gördüm..... şişlik kuyruk atması vardı.... alıp evdeki box kafesime eşiyle birlikte attım. zaten 3 çiftim var.. bugün 15. gününü doldurdu... erkek te tüyde.. ortam değişiminden.
altındaki şişlikte yumurta yok fakat yağ bezesi olma ihtimali varmıdır... dıştan durgun haldeki resmi ile alttan resmini çektim.. bilgi verirse ustalar ve bilgili arkadaşlar çok sevinecem... olumsuz bir durum da iade etmem gerekecek... üretici kurbanı olmak istemem.. kuş canlı iştahı yerinde..
acil olma sebebi bu yüzden... tşk ederim..
normalde deri makattaki gibi pembemsi olması gerekmezmi... üste doğru neden sarı renkte onu merak ettim..
resim 1

resim 2

resim 3

resim 4

altındaki şişlikte yumurta yok fakat yağ bezesi olma ihtimali varmıdır... dıştan durgun haldeki resmi ile alttan resmini çektim.. bilgi verirse ustalar ve bilgili arkadaşlar çok sevinecem... olumsuz bir durum da iade etmem gerekecek... üretici kurbanı olmak istemem.. kuş canlı iştahı yerinde..
normalde deri makattaki gibi pembemsi olması gerekmezmi... üste doğru neden sarı renkte onu merak ettim..
resim 1

resim 2

resim 3

resim 4