ustalardan yardım rica ediyorum!

muhabbett

Yeni Üyemiz
Adı
oğuzhan
Soyadı
çiftçi
öncelikle yeni kayıt oldum;adım oğuzhan çiftçi antalyada yaşıyorum-turistik bir beldede restoran işletiyorum..
bugün bir çift yavru muhabbet kuşu aldım ve dolayısıyla bir kaç sorum olacaktı!!?

1.kuşlarımın ırkı cinsiyetleri ve tahminen yaşları nedir?

2.yeşil olanın ayaklarında bir sorun var gibi,tünekte dururken farkettim-sizce problem varmı,varsa zamanla düzelirmi??

resimler aşağıda;şimdiden herkese teşekkür ederim:)

muhabbett

Yeni Üyemiz
Adı
oğuzhan
Soyadı
çiftçi
teşekkür ederim!!
aldığım kişi bana birinin erkek diğerininde dişi olduğunu söylemişti;ikilemde kaldım şimdi??
ırk olarak yerlimi peki?
birkaç fotoğraf daha ekledim:

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Maşallah güzel kuşlar güle güle besleyin Yeşil erkek Mavi dişi gibi görünüyor şu an biraz daha beklemekte fayda var yerli ırk 2 aylık civarı

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
aramıza hoşgeldiniz. yeşil kuşunuz  erkek. mavi kuş dişi.kuşlarınız ortlama 2 aylık gibiler.maşallah.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Bayram AKYILDIZ' Alıntı:
EVET RESİMLERDE GÖRÜLDÜĞÜ  GİBİ BACAKLARINDA İÇE DOĞRUU  HAFİF ÇARPIK AMA İLERİDE  CİDDİ SORUN TEŞKİL EDECEK BİR  SORUN YOK ...  EŞLEŞME DE  VE  YARU BAKMADA  SIKINTI  YAŞANMAZ... 
RESİMLERDEN 2  SİDE  ERKEK  GİBİ  DURUYOR
2. 2.5 AYLIK 
GAYETTE SAĞLIKLILAR
SAĞLIKLI BİR  ŞEKİLDE BÜYÜTMENİZ DİLEĞİYLE  :)

ayhangorguc

Takipçi Üyemiz
Adı
Emir
Soyadı
Demir
İkiside Yerli 3 aylıklar tahmini Yeşil erkek diğerinin ceresi pek belli değil resimlerde, dişi olabilir

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ KUŞLARIN İKİSİDE ERKEK  BAK PROFİLDEN KAFA YAPILARINA BİRİ KUÇUK BİRİ BUYUKMU İKİSİDE SMETRİK AYNI BEBEKLER İYİ BAK TUNEĞİ AĞAÇLA DEĞİŞ YAVRU ALACAM DERSEN EŞ AL VE OYUNCAKLARI SÖK BOL BOL UÇUR SANA TAVSİYEN BEN RESTORANT BAR DEKORASYONLARI SAHİBİ HOŞUMA GİDERSE YAPIYORUM ROLYEF ESKİTME VS 5 TAKIM YAP YUVALIKLI PAPAGAN KAFESİ GİBİ RESTORANTA KOY SONRA SEZON SONU O KUŞ İÇİN KAÇ MASA ALDIN YAZ  HAYIRLISI GÜLE GÜLE BAK SLM

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
kuşlarınız hayırlı olsun yeşil olan erkek mavi olan dişiye benziyor 2_3 aylık arsı yerli kuşlar

muhabbett

Yeni Üyemiz
Adı
oğuzhan
Soyadı
çiftçi
teşekkür ederim tavsiyeleriniz için,yeşil olanın henüz uçamadığını farkettim,mavinin kanatları uzun ve uçabiliyor-satıcıyı aradım bana mavinin dişi olduğunu söyledi;ceresi için bir süre beklemeye karar verdim ;)