ustalardan yarıdm

ahmet SEÇKÜN

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
seçkin
ustalar iki tane yavrumu ayırdım yaklaşık 37 günlükler ama ayrı kafese koyduğumda  kafalarını tellerin arasına geçiriyolar ciyaklıyolar oyuncak koydum ilgilenmediler diğer kuşların sesini duyunca kuduruyolar  ne yapsam etsem bilemedim ki annesi babasının yanına koyuyorum anne baba dövüyo artık istemiyo yanlarında çünki yeni yumurtalar geliyo bende u duruma sinir oluyorum yavruları bu hhuyundan nasıl vazgeçirebilirim farklı odaya aldım hala durum devam etti

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Yavrular yaramaz olur :) Zamanla düzelirler yerlerini sabitlemeye bakın ki alışsınlar... slm

ahmet SEÇKÜN

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
seçkin
Uğur SARI' Alıntı:
Yavrular yaramaz olur :) Zamanla düzelirler yerlerini sabitlemeye bakın ki alışsınlar... slm
alıştığı felan yok kafasını koparacak sinirlerim bozuldu valla ya ben burda canım gidiyo birşey olacak diye yavru takır tukur kafasını içeri sokuyo dönüyo çevriliyo çekiştiriyo  offf off valla böyle giderse satacam sinir oldum

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Tellerinin arası küçük olan zebra ispinozları için kafesler var kuşlar alışana kadar onda dursun onlardan alın alıştıktan sonra tekrar eski kafeslerine alın o hareketi yapmayacaklardır.