Ustalarım İZMİR kuş Pazarına Otogardan Nasıl Gidiliyor

timucinuluer

Takipçi Üyemiz
Adı
Timuçin
Soyadı
ULUER
ustalarım izmir kuş pazarına gitmek istiyorum allah nasip ederse en yakın kuş pazarını görmek ne çeşit kuşlar var onları görmek istiyorum şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim  nenenene

nnkara

Üyemiz
Adı
NURİ
Soyadı
KARA
eger bır degısıklık yoksa basmaneye gıden servıse bın gıda carsısının orada ınecegını soyle o bolgede herkes tarıf eder gıda carsısı yanındaydı dedıgım gıbı bır degısıklık yoksa tabı gıdmeyelı cok oldu

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
bildiğim kadarıyla gıda çarşısından kaldırıldı. Atatürk stadına yakınmış. Y.graj Karşıyaka arabasına binip 1. sanayi kuşpazarında ineceğim dersen indirirler. Tabi başka yere tanışmışta olabilir gene. İyi akşamlar.

Ozan KARABULUT

Takipçi Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
KARABULUT
1. sanayinin olduğu bölgede inip tepecik yoluna doğru yürüdüğünüzde yani stad arkanızda kalsın yukarı doğru yürüdüğünüzde solda kalıyor kime sorsanız gösterirler

ALÜ ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
ünal
Biladerim garajın icinden Karşıyaka-yenigaraj dolmuşuna bin kuş pazarına gidicem de şoför indirir garajla kuş pazarı arası 10 dakika bile yok..

tan5634

Uzman Üyemiz
Adı
ünal
Soyadı
tan
Arkadaşalr izmire gittiğimde bende ziyaret etmek istiyorum bu pazarı izmirli olan arkadaşlar en kurulduğu yeri tarif ederlerse çok sevinirim.

ertan kafalı

Üyemiz
Adı
Ertan
Soyadı
KAFALI
OTOGARDAN BUCA YADA GAZİEMİR DOLMUŞLARINDAN BİRİNE BİNİN ATATÜRK STADINDA İNİN.STADIN ÖNÜNDEN YOLDAN KARŞIYA GEÇİN VE ALTINDAĞ AĞIR BAKIMA GİDEN YOLA GİRİN 200 MT.İLERLEYİNCE DEMİR MAZGALLI Bİ KÖPRÜYE GELİCEKSİNİZ.LAMBALARDAN SOLA GİRİYOSUNUZ DOĞRU YÜRÜYOSUNUZ SOLUNUZDA DERE BOYU GELİYO DERE BOYUNU BİTİRİNCE KUŞ PAZARININ İÇİNE GELMİŞ OLUYOSUNUZ KALABALIĞI FARKETMEME ŞANSINIZ YOK ZATEN ..BÜTÜN BU TARİD ETTİĞİM YOL SİZİ EN FAZLA 500 MT.YÜRÜTECEK.
DİĞER ARKADAŞLARIN TARİF ETTİĞİ YER ESKİ KUŞ PAZARI ORASI KALKALI NERDEYSE 1 SENE OLACAK..

ALÜ ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
ünal
Ertan KAFALI' Alıntı:
OTOGARDAN BUCA YADA GAZİEMİR DOLMUŞLARINDAN BİRİNE BİNİN ATATÜRK STADINDA İNİN.STADIN ÖNÜNDEN YOLDAN KARŞIYA GEÇİN VE ALTINDAĞ AĞIR BAKIMA GİDEN YOLA GİRİN 200 MT.İLERLEYİNCE DEMİR MAZGALLI Bİ KÖPRÜYE GELİCEKSİNİZ.LAMBALARDAN SOLA GİRİYOSUNUZ DOĞRU YÜRÜYOSUNUZ SOLUNUZDA DERE BOYU GELİYO DERE BOYUNU BİTİRİNCE KUŞ PAZARININ İÇİNE GELMİŞ OLUYOSUNUZ KALABALIĞI FARKETMEME ŞANSINIZ YOK ZATEN ..BÜTÜN BU TARİD ETTİĞİM YOL SİZİ EN FAZLA 500 MT.YÜRÜTECEK.
DİĞER ARKADAŞLARIN TARİF ETTİĞİ YER ESKİ KUŞ PAZARI ORASI KALKALI NERDEYSE 1 SENE OLACAK..
ERKAN ŞAŞİRMA ABİCİM KARŞİYAKA. YENİ GARAJ ARABASİ ALTUNDAĞDAN GEÇİP MTK"dan YANİ AĞİR BAKİMDAN SAGA DONÜYOR VE TAM KUŞ PAZARANİN SOKAGİNİN BASİNDAN GECİYOR ŞİMDİ DÜŞÜN BAKAYİP SENMİ YOLU UZATİYON BENMİ...

timucinuluer

Takipçi Üyemiz
Adı
Timuçin
Soyadı
ULUER
abilerim hepinizin bu yakın iilgisinden dolayı çok teşekkür ederim bye_happy

ertan kafalı

Üyemiz
Adı
Ertan
Soyadı
KAFALI
ali abicim ben karşıyaka arabasının nerden geçtiğini bilmediğim için bildiğim yerden tarif ettim.ayrıca ben senin yazını farketmedim zaten abi yolu uzattğını kastım yok sen daha iyi bilirsin melek icabı.

kano35

Takipçi Üyemiz
Adı
KAZIM KENAN
Soyadı
ŞENCİ
saat bakımından erken orda olmalısınız bazen 11.00 - 12.00 bile çok gec olabiliyor.