Ustalarım Üretici Abilerim 100 Takım Kuş Alsam üretimden Para kazanabilirmiyim

timucinuluer

Takipçi Üyemiz
Adı
Timuçin
Soyadı
ULUER
abilerim sizce 100 takım kuş alsam yerli yada çek düşünüyorum para kazanabilirmiyim bu işlerden zengin olanı gördünüzmü her zamanki gibi yardımlarınızı bekliyorum şimdiden hepinize duyarlılığınız için çok teşekkür ederim  alkisd

hamza_ozdemr

Takipçi Üyemiz
Adı
HAMZA
Soyadı
ÖZDEMİR
Bu işe tecrübesiz para kazanmak için giriyorsan orada dur çünkü İFLAS edersin. İlk önce 10 çift kuş alarak yaşama üreme çoğaltma sağlık gibi konularda tecrübe kazanmalısın. Tabi ki her ne kadar 10 çiftte kazandığın tecrübe 100 çiftte yetersiz gelsede hiç bilmemekten iyidir. Para kazanma konusuna gelince eğer izmir mersin gıbı şehirde yaşıyorsan para kazanman zordur. İstanbul Ankara gibi şehirde oturuyorsan kendi pazarını kurabilirsin yani ortak çalıştığın petshoplar bulabılırsın(ben öyle yapıyorum) bu şekilde elindeki yavruları eritebilirsen para kazanırsın ama öncelikle dediğim gibi kuşlardan çook iyi anlamalısın...

timucinuluer

Takipçi Üyemiz
Adı
Timuçin
Soyadı
ULUER
konya akşehirdyim ilerleyen zamanlarda petshop açmak istiyorum ama normalde sadece bu iş yapılsa para kazanılırmı vede gerçekten çok fazla bilinmesi gereken şey varmı

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Hamza ÖZDEMİR' Alıntı:
Bu işe tecrübesiz para kazanmak için giriyorsan orada dur çünkü İFLAS edersin. İlk önce 10 çift kuş alarak yaşama üreme çoğaltma sağlık gibi konularda tecrübe kazanmalısın. Tabi ki her ne kadar 10 çiftte kazandığın tecrübe 100 çiftte yetersiz gelsede hiç bilmemekten iyidir. Para kazanma konusuna gelince eğer izmir mersin gıbı şehirde yaşıyorsan para kazanman zordur. İstanbul Ankara gibi şehirde oturuyorsan kendi pazarını kurabilirsin yani ortak çalıştığın petshoplar bulabılırsın(ben öyle yapıyorum) bu şekilde elindeki yavruları eritebilirsen para kazanırsın ama öncelikle dediğim gibi kuşlardan çook iyi anlamalısın...
aynen katılıyorum ama muhabbet kuşundan gelir elde edersin ama seni zengin yapmaz ayrıca çok da risklidir bı hastalık girer cogu telef olabilir ama kuşunu satabilirsen 18-20 arası kar da temiz olur netice tecrübe şart

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
kus satipda zengin kim olmus arkadasim zaten incelersen burda pek para kazanma sevdalisi yok kus sevdalisi hastasi cok ondan dolayi ilk etapda herkesi bir istek sariyor zaten satilik kismini incelersen o sebepden bu sebepden su sebepten satiyorum diye ilanla dolu
"cok sey bilmem gerekirmi" sorusunu sormandan da belli daha cok acemisin cunku bilmen gereken seyler bitmiyor bitmezde  ben biliyormuyum hayir ancak ureticileri takip ediyorum sorunlari okuyorum cevapsiz cok konu var oralardan yola cikarak zahmetsiz bir is kesinlikle degil 3.5 cift kusum var sirtimda sanki koca bir kaya var sorumluluk var gunahi var
bu is bence sadece hobi amacli maskale amacli vs cekilir onun haricinde insanin kafasinda sac birakmaz cok stresli oldugunu dusunuyorum

birde arkadasin biri izmir ve mersin gibi yerde olmaz demis bak onuda yeni okudum neden acaba merak ettim ureticimi cok oralarda hava sicak isinma derdi yok diye 12 ay uretimdelermi acaba ?

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
para kazanmak istiyorsan çok zor anca yem parası cıkar..bu iş gönül işi severek yapacaksın
kuşların dilinden anlamak kolay değil

petshop acmaya başlayınca dükan kirası veteriner imzası üretici sertifikası verigler fayuralar vsss ıvır zıvırı coktur bu işin...

başlangıcta 5-10 taneyle başla bi hevesine bir bak olurmu olmazmı..

alırken deli paralara alırsın ama satarken kimse ne emek verdiginin kıymetini bilmez

konya merkeze gelirsen daha cok konusuruz tanışmış oluruz slmlar

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
150 takım kusla ve petshopla ben daha zengin olmadım :) öncelikle kucuk bir üretimhane kur 20 cift falan bi süre devam et iyice pişersen ve verim alabilirsen devam edersin olaki sıkıntı oldu ilerleyemedin zararından neresinden donersen kardır hesabı ufak caplı başla.. petshop işinide buyuk bir üretimhane kurduktan sonra dusunursen daha iyi olur.. hayırlısı olsun

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
150 takım kusla ve petshopla ben daha zengin olmadım :) öncelikle kucuk bir üretimhane kur 20 cift falan bi süre devam et iyice pişersen ve verim alabilirsen devam edersin olaki sıkıntı oldu ilerleyemedin zararından neresinden donersen kardır hesabı ufak caplı başla.. petshop işinide buyuk bir üretimhane kurduktan sonra dusunursen daha iyi olur.. hayırlısı olsun
En mantıklı cevap:) aslında herkes yok şukadar para kazanırsın yok bu kadar kazanırsın der ama malesef kazın ayağoı öyle değil.Hesap yaparken 100 takın 80 tanesi yavru yapsa her biri 5 yavru büyütse 400x20 den 8000Tl süper ama öyle olmuyor malesef eğerki pazar oluşturamazsanız çabalarınız boşa gider ;)

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Süleyman DERMENLİ' Alıntı:
En mantıklı cevap:) aslında herkes yok şukadar para kazanırsın yok bu kadar kazanırsın der ama malesef kazın ayağoı öyle değil.Hesap yaparken 100 takın 80 tanesi yavru yapsa her biri 5 yavru büyütse 400x20 den 8000Tl süper ama öyle olmuyor malesef eğerki pazar oluşturamazsanız çabalarınız boşa gider ;)

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
tecrübeniz yoksa sonu hüsran olabilir. onun için iyi bir  araştırma ve sabır ile başlayın karı  sonra gözetin derim size

mehmetbayram

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
bayram
yavruları satarsin kazanırsın  10 birim (tl altın dolar farketmez ...) rotfl
elektrik parası              2  birim
kira bedeli                  5  birim
yem+mama vs            2  birim
emek iş gücü malzeme  1  birim
    SONUÇ:  0
100 DEIL 1,000,000  OLSUN ÇİFT SAYIN  GETİRİSİ GİBİ AYNI ORANDA GÖTÜRÜSÜ VAR
BURADA BU SİTEDE BİNLERCE ÜRETİCİ AYAKTA DURUYOR İSE BURADAKİ ÜRETİCİ KARDEŞLERİMİ ABİLERİMİ AYAKTA ALKIŞLARIM  evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
Takımlarınız çalışır, kuşlarınızdan beklenen verimi alırsanız ve pazar oluşturabilirseniz bu işin tedbir kısmını oluşturmuş olursunuz, taktiride Allaha bırakırsınız !  Ya nasip !

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Timuçin ULUER' Alıntı:
abilerim sizce 100 takım kuş alsam yerli yada çek düşünüyorum para kazanabilirmiyim bu işlerden zengin olanı gördünüzmü her zamanki gibi yardımlarınızı bekliyorum şimdiden hepinize duyarlılığınız için çok teşekkür ederim  alkisd
Tamamiyle maddi açıdan bakarsan sana kim para kazanırsın desede bence kazanamazsın...Kahveye gideceğime üretimhanemde otururum stresimi atarım benim için hem stres atma hemde zamanı değerlendirme gibi durum ile yaklaşırsanız o zaman hedefinizde başarılı olabilirsiniz...

KALMERAA

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KARAYEL
BEN CE BU İŞİ PARA KAZANMAK İÇİN YAPACAKSAN  YAPMA GIT BAŞKA İŞ YAP DAHA ÇOK PARA KAZANIRSIN ŞAHSEN BENDE 30  ÇİFT KUŞ VAR İÇİMDEN HIÇ SATMA GELMIYOR O YAVRULARI BUYUSUN DIYE GOZUNE BAKIYORUM.YAPACAKSAN ZEVK İÇİN YAP.ZAMAN GEÇİRMEK İÇİN YAP

E

elaziz2316

Guest
    Bu işten kazandığım parayla hayatımı idame ettiririm, evimi geçindiririm gibi bir düşünceniz var ise, büyük bir yanlışın içeirisindesiniz demektir. Kesinlikle bir ana gelir kaynağınız olan sabit bir işinizin olması gerekiyor. Kuş işini de hobi tarzında yaparsınız. Baktınız iyi tututu geliri giderinden fazla, devam edersiniz. Ya da gelir gider dengeli gene yaparsınız. Sürekli gideriniz fazla oluyor ise zaten istemesenizde bırakmak zorunda kalırsınız. Neticede canlı olan her iş risktir. Riski azaltmak da; fazla yatırım yapmamaya ve çok beklenti içeirsinde olmamaya bağlıdır.

Rabbim hakkınızdan hayırlısını versin.

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Eğer eskiden kalma tecrübeniz,hayvanlara olan merak ilgi.Her türlü zorluğa katlanarak.Kendi hayatınızın önüne geçirebilirim derseniz ufaktan alın başlayın.Daha satabileceğiniz 3-4 yer sayamıyorsanız eyvah derim ben.Yavruluları,hastaları yada sorunluları saymadan 100 suluk.Her gün bunlar itina ile yıkanıcak.Yemler 2 kez kontrol edilicek gün içinde.Kimler yem yiyor kimler iştahsız bakılıcak.Yavrular günde 2 sefer kontrol edilicek.Hasta olanlara ilaç verilicek.Normalden 2-3 kat daha fazla gözlemlenicek.Hergün mama yapılıp akşam toplanıcak.Kaplarda akşam yıkanıp sabaha hazır edilicek.Bunlar extra olmadan günlük yapılıcaklar.Saymadığımda kesin vardır.Birde bilginiz olmadığı için hastayı rahatsızı anlayamayacaksınız.Siz anlayamadan o kuşlar patır patır dökülücek.Sorunları çözene kadar sorunlar dağ gibi olacak.Bunları yazmamın sebebi o kadar kuşu alıpta günahına girmemenizdir.

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
İsmail ODLUYURT' Alıntı:
    Bu işten kazandığım parayla hayatımı idame ettiririm, evimi geçindiririm gibi bir düşünceniz var ise, büyük bir yanlışın içeirisindesiniz demektir. Kesinlikle bir ana gelir kaynağınız olan sabit bir işinizin olması gerekiyor. Kuş işini de hobi tarzında yaparsınız. Baktınız iyi tututu geliri giderinden fazla, devam edersiniz. Ya da gelir gider dengeli gene yaparsınız. Sürekli gideriniz fazla oluyor ise zaten istemesenizde bırakmak zorunda kalırsınız. Neticede canlı olan her iş risktir. Riski azaltmak da; fazla yatırım yapmamaya ve çok beklenti içeirsinde olmamaya bağlıdır.

Rabbim hakkınızdan hayırlısını versin.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ 100 TAKIMLA DEĞIL 300 TAKIMLA YAPARSAN KOÇLAR GIBI GEÇINIRSIN KIMSEYE MUDAHANE ETMEDEN

DEDIKLERINI SOYLEDIKLERINI OKUDUKLARINI ÖĞRENECEKLERİNİ BOŞ VER HEPSI ASKIDA KALIR HEPSINI YAŞAYARAK GORECEM DIYORSAN SEN BILECEN BIR DEFA SENIN NE YAPABILECEGINI NASIL YAPACAĞINI IMKAN VE ÇEVRENI BILMEDIKLERI YALNIZ MADDI AÇIDAN HESAP KITAP YAPILAN YORUM VE SOYLEMLERLE MI KARAR VERECEN YAP KARDEŞ GUCUN NEYE NASIL YETIYORSA YAP URET

HIÇBIR ZAMAN UNUTULMAMALIDIRKI GUN GUNU  AY AYI YIL YILI BESLER BIR YERDEN BAŞLAYACAKSIN HAYIRLISI OLSUN SLM

tebessum01

Üyemiz
Adı
ERCÜMENT
Soyadı
KIZILTOPRAK
Şu Bir Gerçektir Kımse Zarar Ettıgi Bir işi Yapmaz. Sitede Bu kadar Üretici Var O zaman Neden Emek Verıyorsunuz Neyin Mucadelesındenız Hobi İse  3 - 5 Farklı Cınslerde Kuşlar alıp Beslenebılır. Kımse Demesın Ben Kazanmıyorum Kımı Az Kımı Çok Kazanamayan İse Bılgısızlık Ilgısızlık Ortam sartları elverişsiz Daha Sonrası İse  Satılık Su sebepten Dolayı Hakkı Ile Emek Verıp Kendı Ailesınden Cok Onların yanında ZamanGecıren Sureklı Gözlemleyen Tuyü Kabarık Vs Dıye Forumlarda Acaba Neyi Var Ne kulllanmam GerekDıye Bılgısayar Basında Zaman Harcayan Tecrubelı Arkadaslarını Arayarak Kontor harcayarak Ögrenmeye Çalısan Kendı Saglıgını Hiçe Sayıp Onların Saglıgı İçin Surekı Temız Tutmaya Calısarak Emek Veren  kişi Ben Kazanmıyorum Demesın.