USTALARIMIN DİKKATİNE YARDIM

onerseylan

Üyemiz
Adı
Öner
Soyadı
SEYLAN
DEGERLİ ARKADASLARIM BU İŞE GÖNÜL VERMİŞ MUHABBET KUSU SEVERLER SİZLERLE KULLANDIĞIM MALZEMEDEN KUSLARI BAKDIĞIM YERE KADAR OLAN RESİMLERİ PAYLASİYORUM SİZCE DOĞRU YOLDAMIYIM VERİM ALABİLİRMİYİM BEN BU İŞİ TİCARET İÇİN DEĞİL HOBİ OLARAK YAPIYORUM ŞUAN ÇOOK ZEVK ALIYORUM AMA Bİ İŞİ YAPARKEN HAKKINIDA VERMEK İSDİYORUM ELİMDEN GELDİKCE MASRAFTAN KAÇMIYORUM İLK OLARAK ALTTAKİ RESİMDE KULLANDIĞIM YEM VE SAĞLIK MALZEMELERİM VAR EKSİĞİM VEYA YALNIŞ KULLANDIĞIM BİR ÜRÜN VARMI ELİMDEN GELDİKCE AÇIKLAMAYA ÇALIŞDIM UMARIM SİZLERDENDE BENİ TATMİN EDECEK VE UYGULADIĞIMDA VERİM ALABİLECEĞİM DESTEKLER GELİR

BUNLAR KUŞLARIM ÖNCELİKLE DİŞİ KUŞUM ALTTAKİ RESİM (MAVİ OLAN )

BUDA ERKEK OLAN KUŞUM ALTTAKİ RESİM :

BURADADA KUŞLARIMIN GENEL GÖRÜNÜMLERİ ALTTAKİ RESİMLER :

KULLANDIĞIM MALZEMELER ALTTAKİ RESİM :

[

KAFES İÇİ MALZEMELERİM VE DİZAYNI ALTTAKİ RESİM :

KAFESİN DURDUĞU YER YANİ KONUMU ALTTAKİ RESİM:

KAFESİN DIŞDAN GÖRÜNÜMÜALTTAKİ RESİMLER:

Aslan ÖZTÜRK

Uzman Üyemiz
Adı
ASLAN
Soyadı
ÖZTÜRK
Değerli kardeşim.Deep marka vitamin yerine farklı bir vitamin kullanmanı tavsiye ediyorum.Orlux fertavit var.biraz pahalı ve zor bulunan bir üründür ama çok kalitelidir.Ayrıca bütün yiyecek kraker gibi şeyleri aynı anda asmanı tavsiye etmem.Kuş beyendiğini yer diğerleri kalır.

onerseylan

Üyemiz
Adı
Öner
Soyadı
SEYLAN
Aslan ÖZTÜRK' Alıntı:
Değerli kardeşim.Deep marka vitamin yerine farklı bir vitamin kullanmanı tavsiye ediyorum.Orlux fertavit var.biraz pahalı ve zor bulunan bir üründür ama çok kalitelidir.Ayrıca bütün yiyecek kraker gibi şeyleri aynı anda asmanı tavsiye etmem.Kuş beyendiğini yer diğerleri kalır.
HAKLISIN ABİ SANIRIM İLK GETİRDİĞİMDE BALLI KRAKER YİYOLARDI AMA ŞİMDİ NADİREN YİYOLAR GENELDE MAMA VE NORMAL YEM YİYOLAR  BİR KAÇKEREDE KUS KUMU YEDİKLERİNE ŞAİT OLDUM

Aslan ÖZTÜRK

Uzman Üyemiz
Adı
ASLAN
Soyadı
ÖZTÜRK
abiçim bir de sürekli mama verme.Haftada 2 gün yeter.Kumunu eksit etme.Bir de mama ve vitamin verince muhakkak ertesi gün mamasını al ve suyunu taze vitaminsiz su olarak ver

onerseylan

Üyemiz
Adı
Öner
Soyadı
SEYLAN
TAMAM ABİ ÖNERİLERİN İÇİN TŞK EDERİM SANIRIM ÖĞRENECEĞİM DAHA ÇOK ŞEY VAR

varminator

Uzman Üyemiz
Adı
Selçuk
Soyadı
YILMAZ
Daha güzel bir anlatım şekli heralde olamazdı elinize sağlık :) Kuşlarınızın,sizin gibi bir kuşsevere rastlaması da çok sevindirici...Sağlıklı üretimler...

onerseylan

Üyemiz
Adı
Öner
Soyadı
SEYLAN
Selçuk YILMAZ' Alıntı:
Daha güzel bir anlatım şekli heralde olamazdı elinize sağlık :) Kuşlarınızın,sizin gibi bir kuşsevere rastlaması da çok sevindirici...Sağlıklı üretimler...
ÇOK TŞK EDERİM İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN SAYGILAR SUNUYORUM

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Selçuk YILMAZ' Alıntı:
Selçuk beye harfiyen katılıyorum    kuşları gerçekten sevdiğiniz onları anlatırken bukadar zahmete girmenizden belli maşallah tebrik ederim ...  :)

onerseylan

Üyemiz
Adı
Öner
Soyadı
SEYLAN
Cihan AYTAN' Alıntı:
Selçuk beye harfiyen katılıyorum    kuşları gerçekten sevdiğiniz onları anlatırken bukadar zahmete girmenizden belli maşallah tebrik ederim ...  :)
TŞK EDERİM İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA YUMURTLARLARDA ONLAR İÇİNDE DEĞİL BÖYLE KAT KAT FAZLA ZAHMETE GİRMEYE HAZIRIM BEN

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
ömer bey gerçekten özen gösterdiğiniz belli
nacizane şubnları belirtiyim
1-Ballı krakerler genelde baldan değil kimyasalla yapılır ben hiç vermedim sizede tavsiye ederim vermemenizi
2- kafeste kalamar göremedim kalamarı eksik etmeyin
3-hazır vitamin kullanmak yerine doğal besinlerden gerekli vitaminleri vermeye çalışın
4-mama nın yerine arada birde çimlendirilmiş buğday verin derim s.tede nasıl yapıldığı var
5-nijeri çok koyarsanız , kuşu tüye sokmaktan başka bi işe yaradığı yok, aslında hiç vermesenizde olur.

baya özen göstermişiniz inşallah iyi neticeler alırsınız
+yuvalığın içi şu mobilya parçalarından değil dimi hani şu kaygan olanlardan ?

onerseylan

Üyemiz
Adı
Öner
Soyadı
SEYLAN
tavsiyeleriniz için çok tşk ederim en hemen yerini değişiyorum ömer abi söylediklerini harfiyen uygulayacağım selahattin abi gaga taşı resimde yazmamışım ama dikkatli bakarsanız kus kumlarını koyduğum kapların yanlarında var yani unutmadım koydum ilgi ve alakanıza tşk ederim.... bu arada ömer abi yok içi medefe yani kaygan tahta değil araşdırdım nem oluyormuş buda yavrulara zarar veriyormuş