ÜSTATLAR ÇİFTİMİ DEĞİŞTİRDİM CİNSLERİ IRKLARI KIZIŞMA KAÇ YAŞINDALAR(ACİLLL)?

• Konbuyu başlatan badem3806
  • Başlangıç tarihi

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Maşallah kuşlar güzel kardeşim inşAllah yavrularınıda görürsün kuşlar damızlık herhalde ama ustalar daha iyi yorum yapacaktır. erkek ingiliz kırığı olabilir ama dişi için aynısını söyleyemicem dişi daha çok yerliye benziyor. kardeş hayrını gör inşAllah. Kolay gelsin. Ama resimlerde pek net çıkmamış yanılıyo olabilirim.

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
önemli değil kardeşim yoruma bir şey daha ekledim bakarsan. Kolay gelsin :)

B

badem3806

Guest
tm anladım kardeş teşekkürler adam ikisinede ingiliz kırığı dedi ama ustalaarm daha iyi bilir sanada yorum için çokkk teşekkür edrim kardeşim... thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Önemli değil kardeş ne demek ustaların yorumlarını bekle daha net cevaplar alırsın inşAllah :)

B

badem3806

Guest
bi yorum ne olur alah için ne olurr  abiiiii...
ırklarını çok merak ediyorum bide yaşlaeını merak ediyorumnm....hilmi abi yorumunu bekliyorum...

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
adem sen kuşları alırken yanlış yapıyorsun.İlk önce yapman gereken şeyleri sonradan yapıyorsun  örnek satıcıya  yaşını ırkını cinsini  kızgınlarmı diye sormuyormusun.Sen kuşu alırken sitede üye olan bir üreticiden al alırken sana söylesin bilmek istediklerini sende tedirgin olma.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Hilmi AKYILDIZ' Alıntı:
adem sen kuşları alırken yanlış yapıyorsun.İlk önce yapman gereken şeyleri sonradan yapıyorsun  örnek satıcıya  yaşını ırkını cinsini  kızgınlarmı diye sormuyormusun.Sen kuşu alırken sitede üye olan bir üreticiden al alırken sana söylesin bilmek istediklerini sende tedirgin olma.
Ahmet ankarada değerli üreticilerimiz var sen zeki mülayimle yerli konusunda irtibata geç sana çiftler konusunda yardımcı olur güzel çiftler edinirsin.

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
ahmet kuşların çok güzel.özelliklede erkek kuşunun rengi çok hoş.kuşların resimlerden anlaşıldığı kadarıyla ingiliz kırığı değil.çekoslovak diye tabir ettiğimiz orta cüsseli kuşlar.kuşlarının kızışmış olup olmadığını en iyi sen anlarsın.dişi kuşunun kızışmış olduğunu gösteren en bariz özelliği  yuvalıkla çok fazla ilgileniyor olmasıdır.bazen cere rengi kahve rengi olmadan kzışan kuşlarımız oluyor.erkek kuşlar genellikle çiftleşmeye hazır olurlar.senin yapman gereken kuşlarını çeşitli beslemek.ben kuşlarımda hiç bir zaman kızıştırıcı toğumlara vede vitaminlere ağırlık vermedim.kuşlarının dengeli beslenmesi en iyi kızıştırma yöntemidir.kuşlarına haftada bir sebze salatası ikram et,kaliteli karışım yem kullan.üretimin altın kuralı sabırdır.sabırlı olmassan iyi bir üretici olamassın.formu iyi oku göreceksin ki değerli bilgiler bulacaksın.saygılar.

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
güzel kuşlar hayırlı olsun yerlerine alıştıkları zaman yumurtlama faliyetlerine başlarlar inşallah kuşları fazla rahatsız olmayacakları bir yere koyun gerisi sabır zaman

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Ahmet kardeşim hayırlı olsunkuşların evet erkek  spangle pullu kanat bir çekoslavak ve kızışmış ceresi koyu mavi olmuş dişi kuşunu net göremedim ama oda çekoslavak dediğimiz ırka benziyor ceresi beyaz tam olarak kızışmamış veya kızgınlığı geçici süre gitmiş tekrar kıvama gelecektir yaşlarıda 1 yaşını doldurmuş görünüyor  ama garip olan eş gibi durmyorlar burada asıl canını sıkman gereken gerçekten eş kuşlarmı birbirleri kaşıyorlarmı birbirlerine em yediriyorlarmı  anlaşıyorlarmı ama güzel bir takım ve nadir bulunan renklereler  güzel yavruların olması dileğiyle sabır diyelim ...