F furrfarr Uzman Üyemiz Katılım 23 Ocak 2012 Mesajlar 966 Konum ankara Adı Furkan Soyadı Gümüş 7 Şub 2012 #21 arkadaslar önceki kuşu hastalığından çok yaşından dolayı değiştirdim biraz küçüktü. Peki ben bu dişiyi düzeltmek için ne yapabilirim?
arkadaslar önceki kuşu hastalığından çok yaşından dolayı değiştirdim biraz küçüktü. Peki ben bu dişiyi düzeltmek için ne yapabilirim?
O Orkun TUTAR Takipçi Üyemiz Katılım 13 Eyl 2011 Mesajlar 110 Konum Ankara Adı Orkun Soyadı TUTAR 7 Şub 2012 #22 Ben ilaç,vitamin taraftarı değilim kuşuna çeşitli meyve sebze vererek,tohum çimlendirerek destek mamalar yaparak doğal yollarla iyileştirebilirsin sitede bununla ilgili konular mevcut . Faydasını mutlaka görürsün
Ben ilaç,vitamin taraftarı değilim kuşuna çeşitli meyve sebze vererek,tohum çimlendirerek destek mamalar yaparak doğal yollarla iyileştirebilirsin sitede bununla ilgili konular mevcut . Faydasını mutlaka görürsün
F furrfarr Uzman Üyemiz Katılım 23 Ocak 2012 Mesajlar 966 Konum ankara Adı Furkan Soyadı Gümüş 8 Şub 2012 #23 Teşekkürler
F furrfarr Uzman Üyemiz Katılım 23 Ocak 2012 Mesajlar 966 Konum ankara Adı Furkan Soyadı Gümüş 8 Şub 2012 #24 Üstatlar iyileşmesi için başka ne yapabilirim yokmu önerisi olan ?