USTLAR BEN( AHMET BADEM)KUSRUMA BAKMAYIN ÇOK PİŞMANIM ÇOKKKK SİZLERİ SEİYORUM?

gürpınar

Yeni Üyemiz
Adı
KAYRA
Soyadı
ERDEM
USTALAR BİLİYORUM BANA ÇOK KIZGINSINIZ BENİM YAPTIĞIM ÇOK YANLIŞ SİZLER HİÇ DURMADAN MSJ ATIYORUM ÇOK ÖZÜRDİLİYORUM ÇOK PİŞMANIM LÜTFEN ARANIZA BENİ GERİ ALIN E BU SEFER SİZİ UTANDIRMAYACAĞIMA SÖZ ERİYORUM AND İÇİYORUM LÜTFEN HAKKINIZI BÜTÜN ÜYELER HELAL ETSİN USTALARIMIZDA HELAL ETSİN GERÇEKTEN ÇOK ÜZGÜNÜM GÖZÜME DÜN GECE HİÇ UYKU GİRMEDİ ÇOK PİŞMANIM NE OLUR AFFEDİN BENİ =???? :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

sakızlı22

Yeni Üyemiz
Adı
NAMIK
Soyadı
GÜLER
inşallah affeilirsin kardeşim bir daha öyle şeyler yapma çok ayıp..

gürpınar

Yeni Üyemiz
Adı
KAYRA
Soyadı
ERDEM
sizi gerçekten çokseiyorum hepinizde bibirinden iyi insanlarsınızkıymetinizi bilemeim ne olur af edin beni (ahmet badem) biliyorum selahattin abi yine engelleyecek ama hadi neysee...

gürpınar

Yeni Üyemiz
Adı
KAYRA
Soyadı
ERDEM
selahatin abi özellikle senden çok özür dilerim böyle iyi bir sitede yaptıklarımdan dolayı çok üzgünüm dün gece hiç uyuyamadım ne olur af et beni çok üzgünüm ..

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
ne olduğunu bilmiyorum ama Kimsenin kimseye saygıda kusur etmemesi lazım diye düşünüyorum.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
gürpınar' Alıntı:
selahatin abi özellikle senden çok özür dilerim böyle iyi bir sitede yaptıklarımdan dolayı çok üzgünüm dün gece hiç uyuyamadım ne olur af et beni çok üzgünüm ..
,
Bak ahmet hala oyun oynuyorsun namik güler denen kişide sensin şimdi ankaradaki arkadaşlara haber verdim bilhassa zeki mülayime haber verdim zekiyle ilk zaman aynı ıp adresinden girmişsin bunları bana sistem söylüyor buranın huzurunu bozduğun için yapmam gereken bazı şeyler daha var beni bunlara yapmaya zorlama

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
,
Bak ahmet hala oyun oynuyorsun namik güler denen kişide sensin şimdi ankaradaki arkadaşlara haber verdim bilhassa zeki mülayime haber verdim zekiyle ilk zaman aynı ıp adresinden girmişsin bunları bana sistem söylüyor buranın huzurunu bozduğun için yapmam gereken bazı şeyler daha var beni bunlara yapmaya zorlama
[/quote  ABİ ENGELLENSİN KANGREN OLAN UVZU VUCUDA YAYILMADAN KES GİTSİN

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
bu adam bana mesaj atmış.her isimden atmış.adamda ne sorunlu kuş varmış be .tüm camia onun kuşunun derdine düşdük.bence o küçükken başına bir iş gelmiş.simdi onun travmasını yaşıyor.yoksa sağlıklı bir kişi bunları yapmaz.hele namık güler olayı tam bir filmlik.

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Eğer bize verdiğin rahatsızlığı kuşlara da veriyorsan vay o kuşların haline

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
geçen bi paylaşım oldu facebookta şu şekilde;

X : Sizce ben şizofrenmiyim ?

X : hayır değilsin.. (  2 saniye sonra )

X : sağol  :) ( 30 saniye sonra )

ahmet bademde o hesap kendi yazıyor kendi cevaplıyor kendi konuşuyo kendi susuyo allah kimseyi ruh sağlığından etmesin..

corvette

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
şeker
HERKESE SELAM...BENCE NE YAPMIŞSA YAPMIŞ ÖNEMLİ OLAN HATASINI KABUL ETMESİ VE ANLAMIŞ OLMASI...HER İNSAN HATA YAPABİLİR ZAAFLARINA YENİK DÜŞEBİLİR GENEDE BEN BURADA YENİYİM KARAR SİZİN HERKESE SAYGILAR...(BENDEN YANA HELAL OLSUN)...

babaçi

Takipçi Üyemiz
Adı
Coşkun
Soyadı
TIKIZ
Hatamı affedin diyerek açtığı başlıkta dahi mükerrer üyelikle cevap yazıyorsa ben o kişinin ruh sağlığından şüphe ederim.Profesyonel kişilerden tedavi desteği almalıdır.

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
bu adamın yaptığı son olayı sizlere söyleyeyim.verdiği numara batıkentte bir bayana ait.şimdi siz kendinizi o bayanın yerine koyun ve ona göre konuşun.