UV Full Spectrum Ampül Almak İstiyorum.

Tiramisu35

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Özgür
Soyadı
ÇİN
Arkadaşlar kuşlarımın gün ışığına yakın bir kaynaktan faydalanmasını sağlamak için UV Full Spectrum ampül almak istiyorum. İnternetten alabileceğim ve ya bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş var mı ?

sinanozkaya

Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
özkaya
https://saimelektrik.com/biolux-36w-965-osram-urun2796.html
Ben buradan almıştım sorunsuz bişekilde kargo yapmışlardı

sinanozkaya

Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
özkaya
Çok ayrıntılı bilmiyorum üstte arkadaş osram biolux kullanabilirsiniz dediğinde siz nereden alabiliriz deyince tavsiye ettim.Mutlaka ayrıntılı bilen arkadaşlarımız vardır

ozanizgi

Takipçi Üyemiz
Adı
ozan
Soyadı
izgi
yalnız şunu bilmenizde fayda var, Uv ışıkları genellikle hasta olan kuşlarda kullanılır buda günde 15 dk yı geçmemelidir. Çünkü daha fazlası çok sakıncalıdır.Günde 10-15 dk dan fazla kullanmayın.Anladığım kadarıyla D vitamin için uv florasan istiyosunuz.Bunu vitaminlerlede sağlayabilirsiniz yada dediğim gibi 10-15 dakikayı geçirmeyin.Gün ışığı sağlamak istiyosanız uv olmayan bir gün ışığı florasan taktırabilirsiniz.

veycell66

Takipçi Üyemiz
Adı
veysel
Soyadı
özdemir
Teşekkürler. Bu florasan UV mi açıklama göremedim de
merhaba tam uv ampul istiyorsanız osram vitalux 300 var lakin 1 saatten fazla kullanmanız kuşlara zararlıdır.Sizin ampulü kullanmanızdaki amaç üretim yaptığınız yer güneşmi görmüyor yoksa extra bi ampulmu kullanmak istiyorsunuz.

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Günışığı görüyor ama güneş görmüyorsa böyle değişik florasan kullanmalımı?
Florasanların stres giderici bir özelliği varmı?

veycell66

Takipçi Üyemiz
Adı
veysel
Soyadı
özdemir
Günışığı görüyor ama güneş görmüyorsa böyle değişik florasan kullanmalımı?
Florasanların stres giderici bir özelliği varmı?
Florasanlarda stres giderme özelliği var hem kendi üretimhanemde kullanıyorum hemde HASAN BAYTEMUR abimizin üretimhanesine kurduk Canan hanım üretim yaptığınız yer güneş almıyorsa osram vitalux 300 kullanabılırsınız günde 1 saat kuşlar için d vitamini.

ozanizgi

Takipçi Üyemiz
Adı
ozan
Soyadı
izgi
ozaman uv özellikli alacaksanız 15-20 dakikayı geçirmeden kullanın. Sürekli kullanım içinse normal gün ışığı florasan kullanın

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Konuyu tekrar hortlatıcam ama bir şeyi araştırmalarımda bulamadım; ben de osram biolux 36w kullanıyorum, acaba oda büyüklüğüne göre kaç adet kullanmak lazım, yetersiz ışıkta zarar sonuçta, fazla ışıkta! Teknik olarak bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Bu lambalarin faydasi azda olsa vardir, fakat sadece cebinizdeki paranizdan olursunuz bunlari aldiginizda !!!
Normal Florasanlar yeterlidir !!!

Tabi neyi ve nerden ali$ veri$ yapildigi herkesin kendi elindedir, ...  8)

Bodrum katlari ve büyük büyük odalar di$ariyi cok aratir, ... her$eye hayat veren Güne$in yerini hic bir $ey dolduramaz !!!
Güne$ altinda ve bununla mühim olan VITAMIN D`yi, hic bir yapay olanda zaten veremez, ... ADI UV, ... hepsi bu, ...

:)