ciancarlo
Uzman Üyemiz
- Web sitesi
- renkmuhabbetkusu.blogspot.com
- Adı
- Cihan
- Soyadı
- AYTAN
aslında bende bunu merak ediyorum bir link buldum ama alış verişi nasıl olur bilmiyorum yurtdışı bu lambanın satıldığı noktayı bile arkadaşlar varmı acaba !....Süleyman Drmnl' Alıntı:Nereden temin edilir?
+1 bye_kissGünay Dönmez' Alıntı:faydalı bir bilgi fakat bir dip not düşmek gerek UVsi kuvvetli olan lambalar yerine gün ışığını 99% taklit edip etkisini yaratan BioLux lambalar tercih etmek daha doğru olur. BioLux tipi lambalar sadece hayvanlar değil ayni zamanda bitkilere de 99% doğal gün ışığı sağlar. OSRAM BioLux lambaları tedarik devamlılığı açısından tercih edilmekte.
Güray bey elbetteki uv ışığının fazla yüklenmesi zararlı oluyor elbetteki herzaman doğallık güzel ve sağlıklıdır bu paylaşmış olduğum bilgide bird lamp %2,4 özelliğinde uvb 45 cm mesafede kullanımı ve kuşlar için onların hassas yapısı için özel üretilmiş yani mikrop öldürücü kuvvetli uv lambalardan değil bilinçli bir kullanıcı için bence çok faydalı sonuçlar verecektir maksadı aslen tedavi süreçlidir bence süreklilik yoktur hasta kafesleri için uygundur ....Güray ÖZKUL' Alıntı:Cihan bey bu konu hakkında çok araştırma yaptım. Ben herşeyin doğalından yanayım. Yakın bir arkadaşım bu lamba yüzünden kör oluyordu insana böyle zarar veren bir lamba kuşlara neler yapar. Eğer güneş ışığını kümese sokma imkanınız yoksa çok kısa sürelerde en ufak ayarda kullanılabilir ama gerek görmüyorum çok zararlı olduğunu düşünüyorum.