!!!UYARI MUTLAKA OKUYUN!!

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
teşekkürler hemşerim.geçen yıl sahibinden kuş sahiplenme bölümünde bu ikizler petshoptan antepteyken kuş almak istemiştim adresi ver geleyim demiştim kuşları biz gönderiyoruz demişlerdi ve ayrıca 1-2 tane satılmıyor toplu alım yapıcaksınız demişti vay ahlaksızlar ya şu işe bak.bide antepin adını kirletiyor mahluklar ya.

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
Bekir ÇOLAK' Alıntı:
teşekkürler hemşerim.geçen yıl sahibinden kuş sahiplenme bölümünde bu ikizler petshoptan antepteyken kuş almak istemiştim adresi ver geleyim demiştim kuşları biz gönderiyoruz demişlerdi ve ayrıca 1-2 tane satılmıyor toplu alım yapıcaksınız demişti vay ahlaksızlar ya şu işe bak.bide antepin adını kirletiyor mahluklar ya.
Arkadaş bilmiyorumda bu tür insanlara hayır demesini her zaman beceremiyoruz. Satıcı malını satacak o benim dediğimi yapmak zorunda diyemiyoruz. Yanık müşteri oluyoruz. Tez canlılığımızdan dolayı. Hemen olsun bitsin iyisini ucuza alayım mantığıyla hareket ediyoruz...Ama adama demişler tecrube nedir? diye... adam:yediğim kazıkların toplamıdır demiş...onun için bu durumlardan hepimiz ders çıkartmalıyız. ahaaa