S sadikctr Üyemiz Katılım 19 Haz 2014 Mesajlar 39 Konum İst bahcelievler Adı sadik Soyadı celik 31 Tem 2015 #1 Ustatlar buraya uyeyim ama kigader.orga niye uye olmiyorum dernek uyeligim oldu 563 nolu uye ama kivgader org a uye olamadim nasil olunuyor tsk
Ustatlar buraya uyeyim ama kigader.orga niye uye olmiyorum dernek uyeligim oldu 563 nolu uye ama kivgader org a uye olamadim nasil olunuyor tsk
kervanser Sayfa Yöneticisi Yönetici Katılım 5 Mar 2010 Mesajlar 4,990 Konum İstanbul / Fatih Web sitesi www.muhabbetkusuureticileri.org Adı Selahattin Soyadı GÜÇLÜ 31 Tem 2015 #2 Sadık ÇELİK' Alıntı: Ustatlar buraya uyeyim ama kigader.orga niye uye olmiyorum dernek uyeligim oldu 563 nolu uye ama kivgader org a uye olamadim nasil olunuyor tsk Genişletmek için tıkla ... Sadık oraya üye olunmuyor
Sadık ÇELİK' Alıntı: Ustatlar buraya uyeyim ama kigader.orga niye uye olmiyorum dernek uyeligim oldu 563 nolu uye ama kivgader org a uye olamadim nasil olunuyor tsk Genişletmek için tıkla ... Sadık oraya üye olunmuyor