Uygun yermi acaba ?

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Mrhb 1 çift m.kusum var 5 tane yumurta aldım ama dişi bakmadı bende yumurtaları aldım smdıde kış geldı soba kurduk odalar soguk oluyo bende bizim oturdugumuz sobalı odaya aldım kusları birazda ses illaki oluyor bide televızyona yakın acaba üretim alabılırmıyım sesız yere koyuom seslerı cıkmıyor tuylerıını kabartıyolar bende sobalık odaya koyuyum neşelenıyolar ve çok ötüyolar benımde merak ettıgım kafes ailenın durdugu odada televızyona yakın acaba üretim alabılırmyıım

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Bide bişey daha sorucam kus  yumurtlamıstı 5 tane hala kanatları kuyrugunun alt tarafında

hakandemir1989

Uzman Üyemiz
Adı
HAKAN
Soyadı
DEMİR
Umut ERGÜN' Alıntı:
Bide bişey daha sorucam kus  yumurtlamıstı 5 tane hala kanatları kuyrugunun alt tarafında

yumurta olabilr yuvalıkta etmeyebilir veya edebilirde  kuşları kendi hallerine bırakın bakımlarını eksik etmeyin tekrar yumurtlayacaklardır...

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
1. kuşları soğuk odadan sıcak odaya almışsınız bir daha soğuk odaya almayın kuşlar çarpar hava değişikliği...
2. sıcak odada kalsın neşeli olurlar eşler zaten bahara kadar 10 15 tane yayrusunu alırsınız iyi bakım şart ve temizlik hijyen 10 numara olmalı...
3. kum,kalamar kemiği,eksik etme bir de b vitamini k vitamini olan bebek vitaminleri kullan hafta da 2 defa suluğuna 3 damla bir de sirke suluga 3 damla hafta da bir ver yumurtlama ya başlar dişin mama yapmaya başla toparlasın kendini en önemlisi fazla kuşlara yaklaşmayın kendi  hallerine bırakın...