Uyuklama Sorunu ve İshal?

yako

Yeni Üyemiz
Adı
Yakup
Soyadı
Avcı
Merhaba arkadaşlar,

Dün eski kuşuma bir dişi muhabbet kuşu aldım. Getirdiğimde sakindi ama akşama doğru uyukluyor kafasını tüylerine gömüyor bu forumda araştırdım ishal gibi sanki bize yakın veteriner yok ne yapabilirim?

Dışkısının görüntüsü: http://i.hizliresim.com/JadEOQ.jpg

KubiKubilay

Üyemiz
Adı
Kubi
Soyadı
Kubilay
Merhaba Kardeşim. Öncelikle hoşgeldin Geçmiş olsun. Benim düşüncem dişi kuşunuzda Stresden dolayı ishal sorunu oluşmuş. Kuşlarda genellikle yer degişikliginden dolayı strese giriyorlar bu yüzden olmuştur diye düşünüyorum. Ama illa veterinere gitmene gerek yok. Her hangi petshopa gitsen sorununu anlatsan onlar sana gereken ilacı verecektir diye umuyorum. Hayırlı günler Geçmiş olsun Tekrardan.

yako

Yeni Üyemiz
Adı
Yakup
Soyadı
Avcı
Yanıtınız için teşekkür ederim başta dedim acaba yemek mi yemiyor anlamadım. Sonra daha da sakinleşince panikledim. Haşlanmış patatez verdim çok az bakalım yarın ilk işim bi ilaç almak olacaktır. Çok da zayıf görünüyor. Yada dediğiniz gibi strese girmiştir ne oldu acaba bizim erkeğin tipini mi beğenmedi  smileki

KubiKubilay

Üyemiz
Adı
Kubi
Soyadı
Kubilay
yako' Alıntı:
Yanıtınız için teşekkür ederim başta dedim acaba yemek mi yemiyor anlamadım. Sonra daha da sakinleşince panikledim. Haşlanmış patatez verdim çok az bakalım yarın ilk işim bi ilaç almak olacaktır. Çok da zayıf görünüyor. Yada dediğiniz gibi strese girmiştir ne oldu acaba bizim erkeğin tipini mi beğenmedi  smileki
Rİca ederim ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bize... Kuşlarda genellikle böyle olabiliyor o yüzden erkegi zamanla begenmeye çalışacakdır.. sadece düzenli yem , mama , kafes ve suluk kontrollerini iyi yapın yeter... Saglıklı yavrular olması dilegimle iyi günler..

flashback8919

Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
Yıldız
Merhaba,  aynı durum bende de var.  Dişi aldım, erkek kuşuma.  Kuş aynen sulu siyah dışkı yaptı. Sakin duruyor, yem vs yiyor.  Şu an senin kuş nasıl ve neler uyguladin

ONE A2001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi