Üzücü bir hadise !!!

CihangirK

Üyemiz
Adı
Cihangir
Soyadı
Kesim
ARKADASLAR BİRAZ ONCE BASIMDAN GECEN BİR HADİSEYİ SİZİNLE PAYLASMAK İSTEDİM BUROMDA BAKTIGIM KUSLARIMIN ODADAKİ BALKON KAPISINI HER GUN YAPTIGIM GİBİ SABAH GELİNCE ACTIM MAMMALARINI VERDİM GUNLUK RUTİN KONTROLLERİNİ YAPTIM DAHA SONRA BİR İSİM CIKTI VE DIŞARI ÇIKTIM ODAYA GELDİGİMDE DISTAN ASMIS OLDUGUM YUVALIGIN YERDE OLDUGUNU GORDUM İCİNDE 3 ADET YENİ YUMURTADAN CIKAN YAVRULAR ORTALIGA SACILMISTI DAHA SONRA KAFESE BAKTIGIMDA ERKKEK KUSUN ORADA OLMADIGINI GORDUM DİSİ KUS KABARMIS BİR SEKİLDE DURUYORDU ERKEK KUSUN NEREYE KACTIGINI TAKİP ETMEK İCİN BALKONA CIKTIGIMDA BİR TANE SAKSAGAN DEDİGİMİZ KARGANIN KUSUN TUYLERİNİ YOLUP YEDİGİNİ GORDUM VE İNANIN ŞOK OLDUM, E O KUSTA AVCI SONUCTA AVINI YAKALADI BELKİ AMA BENİM İCİN YIKICI BİR DURUMDU, LUTFEN BU BANA OLDUGU GİBİ SİZLEREDE DERS OLSUN VE YANLARINDA BULUNMADIGINIZ SURECE KAPISINDA SİNEKLİK BULUNMAYAN ODA BALKON KAPILARI VE CAMLARINIZI ACIK BIRAKMAYIN!!!!

AÇ KALMIŞ BİR AVCININ GÖZE ALAMAYACAĞI BİR RİSK YOKMUŞ TECRÜBE ETTİM :(

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Geçmiş olsun.Yuvalığın sabit olmasına dikkat etmek lazım ben de çok korkuyorum eskiden düşer diye.

CihangirK

Üyemiz
Adı
Cihangir
Soyadı
Kesim
Efekan kardesim yuvalık sabitti karga iceri girip yuvalıgın üstündeki kagıdı yoluyor sonra yuvalıgı düsürüyor erkek kusta korkudan ucuyor onun pesine düsüncede dısarıda yakalıyor kusu. soner bey gercekten facia niteligindeydi yanlız bende eryamanda besliyorum ozellikle siz daha dikkatli olun bu adi karga sizin orayada ugramasın. ;)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Anladım. 1 musibet 1000 nasihattan daha iyidir. Artık dikkat ederiz.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Kuşlarım balkondaydı yazınızı okuyunca korktum gittim içeri aldım hemen. Malum bende Ankaradayım burayada uğrarda o hain karga :)

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Çok geçmiş olsun . Inşallah dişi tek başına yavrulara bakar

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Kuşlarım balkondaydı yazınızı okuyunca korktum gittim içeri aldım hemen. Malum bende Ankaradayım burayada uğrarda o hain karga :)
balkon kapalı değilse balkona koymak tehlikeli bu kargaların ne yapacağı hiç belli olmaz tedbiri almak gerekir. Bizim burda adamın Jako papağanının etrafını saarmışlardı adam yetişmese saldırırlardı :)

geçmiş olsun inşallah bidaha böyle birşeyle karşılaşmazsın

koraykan

Üyemiz
Adı
Ali Osman
Soyadı
AKTAŞ
Açlık cesareti bu olsa gerek, çok geçmiş olsun,üzüldüm...