Üzücü bir hadise !!!

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Geçmiş olsun.Yuvalığın sabit olmasına dikkat etmek lazım ben de çok korkuyorum eskiden düşer diye.
bence yuvalık düşmedi
saksağan yuvalığa saldırdı ve istediğini aldı:(
geçmiş olsun..

CihangirK

Üyemiz
Adı
Cihangir
Soyadı
Kesim
3 tane yavruda disinin çabalamalarına rağmen kurtulamadı malesef:( malum karga bahçedeki öldürdüğü erkek kuşu tekrar yemeğe geldi o anki sinirimle tüfeğimi hazırlamış bekliyordum ama bir an düşününce oda avciydi ve buseferki avı benim kuslarimmis, belki onunda yavruları vardı ve açlıktan yaptı diye düşünerek affettim Lanet olsun içimdeki hayvan sevgisine :(  crazy

Murat ÖZYÜREK

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Murat
Soyadı
ÖZYÜREK
geçmiş olsun...dediğiniz gibi neticede o da yavrularını beslemek için avlanıyor olabilir...bu kargalarla kediler bile başa çıkamıyor...tehlikeli hayvanlar...

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Çok üzücü bir durum kıyamam hele dişinin durumunu düşünsenize resmen şok olmuş, ödü patlamıştır.

Saldırgan işini yapmış. Savunmayı güçlendirmek lazım.
Ben tavşan yavrularını bile kapacaklar diye korkuyordum kapalı balkonda resmen civciv sesi olsun, bir şey olsun dolanmaya başlıyorlar.

Benimde kumrularla başım dertte kapalı balkondan girip etrafı pisletiyorlar. Kapıyorum pencereyi yakalayıp bir mıncıklıyorum bir seviyorum. Bir ay iki ay içeri giremiyorlar sonra gene yem arıyorlar. Gerçi haklarını koyuyorum dışarı arada ama iyice yüz göz olduk. Utanmasalar kafese girip yumurtlayacaklar.

CihangirK

Üyemiz
Adı
Cihangir
Soyadı
Kesim
Canan hanım kumrularda güzel hayvan ama cihan beyinde söylediği gibi karga soğuk hayvan zaten sevmezdim bu olayda sonra iyice gicik oldum.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Ben kargaları çok seviyorum. Sonuçta o da görevini yapmış.

deli_kabus1@hotmail.com

Uzman Üyemiz
Adı
yasin
Soyadı
yılmaz
geçmiş olsun allah kimsenin başına da vermesin...başına gelen bilir sizi çok iyi anlıyorum benim erkegide kedi yakalamış dişlerini geçirmiş bizimkiler elinden almış ama yinede 1 gün sonra öldü ...bu konuyu okuyan arkadaşlar önerim şudur...İŞİNİ SAGLAMA AL KOMŞUNU HIRSIZ ÇIKARTMA...