üzülerek üretim hanemi satıyorum

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
erdem' Alıntı:
Hakkında hayırlısı neyse öyle olsun.Belkide böylesi senin için daha hayırlıdır bilemeyizz bozma moralini hayat devam ediyor selamlar.
erdem haklısın hayat devam ediyor ilerisi için birşeyler düşüneceğim ölmez sağ kalırsam...

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
Sezgin ANIL' Alıntı:
Hakkınızda hayırlısı olsun kısmet belki ilerleyen zamanlarda idealinizdeki üretimhaneyi kurarsınız
aslın da istediklerim bu kuşlardı iyisi olamaz bence ama hedef önce dükkan satın almak sonra üretim yapmak sonra milletin ağız kokusunu çekmek zorun da kalıyorum...

halit35

Üyemiz
Adı
Halit
Soyadı
ÇORUMLULAR
çok üzüldüm birden aynı şeylerin benim başıma geldiğini düşndüm kanım dondu geçen hafta buna benzer bir olaya şahit oldum.Çırak ustasına dükkanın bir köşesinde dört çift için izin almış.yavrular çiftleşme safhasına gelince usta bunlar çok gürültü yapıyor sat bunları demiş hazır çiftleri ben aldım çırağın hüznü içimi ezdi.Eşleri boxlara attım çırağı üretimhaneme getirdim kuşlarını görünce sevinci görülmeye değerdi.Yer ayarladığında bunların yavrularından sana söz dört takım hediye edicemdedim.İnanın onun o kadar çok mutlu olması benim içimde inanılmaz bir duygu fırtınası yarattı. uzun zamandan beri bende bu kadar mutlu olmamıştım.Kıssadan hisse.DİLERM BUNDAN ÇOK DAHA GÜZEL BİR ÜRETİMHANEN OLUR.ÖNENEMLİ OLAN İÇİNDEKİ SEVGİ.

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
HALİT ÇORUMLULAR' Alıntı:
çok üzüldüm birden aynı şeylerin benim başıma geldiğini düşndüm kanım dondu geçen hafta buna benzer bir olaya şahit oldum.Çırak ustasına dükkanın bir köşesinde dört çift için izin almış.yavrular çiftleşme safhasına gelince usta bunlar çok gürültü yapıyor sat bunları demiş hazır çiftleri ben aldım çırağın hüznü içimi ezdi.Eşleri boxlara attım çırağı üretimhaneme getirdim kuşlarını görünce sevinci görülmeye değerdi.Yer ayarladığında bunların yavrularından sana söz dört takım hediye edicemdedim.İnanın onun o kadar çok mutlu olması benim içimde inanılmaz bir duygu fırtınası yarattı. uzun zamandan beri bende bu kadar mutlu olmamıştım.Kıssadan hisse.DİLERM BUNDAN ÇOK DAHA GÜZEL BİR ÜRETİMHANEN OLUR.ÖNENEMLİ OLAN İÇİNDEKİ SEVGİ.
siz en güzelini yapıp o çırağı sevindirmiş siniz ve sizde bir o kadar mutlu olmuşsunuz üretim hanemi kapatsam da yenisini yapmayacağım anlamına gelmiyor daha önce yazdığım gibi inşallah bir dükkan alıp sonra kafama göre istediğim üretim hanemi yapacağım Allah izin verirse...sadece 3 5 sene ara vermem gerek...

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
düşüncelerin için teşekkür ederim umarım yolda sorun çıkmamıştır.
inşallah hayrını görürsün kuşların.
bu işe gönül veren herkese Rabbim gani gani yavru versin...