arkadaşlar selam toplam 3 çift kuşumdan artık yavru alma konusunda ümidimi kesmişken..son bir umutla yuvalıkları kontrol ettiğimde yuvalığın köşesine sıkışmış bir yumurta gördüm.O anki mutluluğu tarif edemem
hemen hazır mama takviyesi, yemlerini değiştirdim,sularını hemen tazeledim
kuşların odasına çocukların girmesini yasakladım.daha hiç yuvalaıga bakmadım , sadece yem ve sularıyla ilgileniyorum.
---günlük mama vereyim mi? arkadaşlar bir zararı olurmu? yada başka tavsiyeleriniz varmı? erkek kuş biraz hırçın oda yuvalığa girip dişiyi rahatsız ediyor, mama kabını yere döküyor.bu konudaki tavsiyeleriniz nedir?
inşallah 2 yıllık sabırla beklemenin meyvelerini alırım....bu mutluluğu sizinle paylaşmak istedim.Allah herkese bol bol yavru muhabbetler nasip etsin
)
---günlük mama vereyim mi? arkadaşlar bir zararı olurmu? yada başka tavsiyeleriniz varmı? erkek kuş biraz hırçın oda yuvalığa girip dişiyi rahatsız ediyor, mama kabını yere döküyor.bu konudaki tavsiyeleriniz nedir?
inşallah 2 yıllık sabırla beklemenin meyvelerini alırım....bu mutluluğu sizinle paylaşmak istedim.Allah herkese bol bol yavru muhabbetler nasip etsin