V E D A (HİLMİ AKYILDIZ)

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Ağlattın be abi sabah sabah.Bu ne yaaa bir daha hiç dönmeyecekmişsin gibi.Ben bunu bir veda değil sitem olarak algılıyorum.Geldiğimdede konuştuğumuz gibi bizim içimizdeki sevgi para veya çıkar amaçlı değil.Sendeki sevgide aynı.Çıkarcılara kızıp bizi engin bilgilerinden mahrum etme.Benden yana sana geçen bir hakkım varsa helal hoş olsun abi.Yeni işlerinde başarılar.Rabbim helal kazançlar nasip etsin.Allaha emanet.

BULENTBAG

Uzman Üyemiz
Adı
BÜLENT
Soyadı
BAĞ
Hakkında hayırlısı olsun Hilmi abi. Bundan sonraki yaşantında başarılarının devamını dilerim.

erci

Takipçi Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
ide
hilmi abi inşallah hakkında hayırlısı olur.ama bilgilerine ve tecrübene herzaman ihtiyaç duyacağız.burda olacaksın inşallah. :)

trej

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
karaçal
ah ulan hilmi sende bırakıp gidecekmiydin be etme bu veda olmaz inşallah ara verdin diyelim hakkında hayırlısı olsun aramıza bekliyoruz molan kısa sürer inşallah  :(

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Dilerimki rabbim , her şeyi gönlünce versin Hakkınızda hayırlısı olsuN...

cihad çiçek

Uzman Üyemiz
Adı
Cihad
Soyadı
Çiçek
sabah sabah yaktın bizi abim mevlam bu cuma gününün birlik ve beraberliği adına bizi hiç ayırmasın senden çok şey ögrendim hakkını helal et abim

tan5634

Uzman Üyemiz
Adı
ünal
Soyadı
tan
Hilmi abi hakkınızda hayırlı olsun.sizin gibi bilgili bir abimizden bizi mağrum etmeyin sizi hep buralarda görmek isteriz.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Öncelikle Alpay ustanın da dediği gibi benim de temennim en yakın zamanda ister kanarya, ister finch, ister muhabbet kuşu veya papağan üretimine tekrar başlaman. Sadece bu siteye değil, camiamıza olan katkıların paha biçilemez türden...bu nedenle de fırsat bulmuşken sana tekrar derneğimizin kurucu üyeler arasında yer aldığından ve katkılarından dolayı teşekür etmek isterim.

En kısa zamanda seni tekrar aramızda görmek dileği ile, herşey gönlünce olsun Hilmi usta.

burhan kadem

Üyemiz
Adı
Burhan
Soyadı
KADEM
hilmi abi hakkında hayırlısı olsun ama benim bildiğim kadarıyla bu kuş pisliği insana yapıştıysa bir daha o seni bırakmaz diye biliyorum muhtemelen sen biraz ara verip gene yapıcağına eminim çünkü öyle günler olucakki rüyana bile giricektir

tipo2727

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akkurt
BU SEVDA BURDA BİTMEZ.........SENDE BİLİYORSUN.
BENDE BIRAKTIM DEDİM AMA İÇİMDEKİ ATEŞİ SÖNDÜREMİYORUM...
YOLU MUHABBETTEN GEÇENLER ELBET BİR GÜN BİRYERDE BULUŞURLAR.....

aydın tosya

Takipçi Üyemiz
Hilmi abi güzel bir dinlen, kafanı da dağıt ama bir müddet sonra seni tekrar aramızda görmek istiyoruz.  Bu sevdanın sonu malesef ki olmuyor. Sana kapımız herzaman açık abi.
kolay gelsin.

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
hayat boyu mutluluk dilerim güzel gönlü olan hilmi abi

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Hilmi  bey öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun... Ama veda falan olmaz kısa süreliğine ayrılık diyelim... ;)  Evet hiç daha birbirimizi daha yüz yüze görmedik ama çok iyi dost olduk... Dostluklarımız baki olacak İnşaAllah, sizde biraz kafa dinleyin yorgunluğunuzu atın, Alpay abiminde dediği gibi ve benimde yaptıgım gibi en kısa zamanda sizi bir kanarya üreticisi , bir finç üreticisi olarak aramızda görmek istiyoruz kadim dostum... bye_kiss  ;)

orhankupeli

Takipçi Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
küpeli
ne hakkımız varkı  abı  ganı ganı  helalı hos olsun allah gonlune gore versın

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Sevgili Hilmi, aramızdan ayrılman caimamız için küçük bir kayıp değil.. Senin gibi bir dost tanımak güzeldi..
    Bir gün yeniden üretime başlayacaksan damızlık vasıflı yavrular benden sana hediye..