Van da deprem !!!

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Vefat edenlere Allah'tan rahmet. Yaralılara acil şifalar dilerim. Allah yardımcıları olsun

s.erben

Uzman Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
erben
Vefat edenlere Allah'tan rahmet. Yaralılara acil şifalar dilerim. Allah yardımcıları olsun...

nazım

Takipçi Üyemiz
Adı
Nazım
Soyadı
CİNOĞLU
Allah yardımcıları olsun.Bu büyük afette bizler de elimizden gelen yardımı esirgemeyelim inşaallah.

aykutsüzer

Uzman Üyemiz
Adı
aykut
Soyadı
süzer
17 ağustos 1999 yalovada 7.4 şiddetindeki depremi yaşamış birisi olarak vandaki yurttaşlarımızın çektiği sıkıntıları tahmin edebiliyorum.
allah bir daha memleketimize böyle acılar yaşatmasın.
ölenlere rahmet yaralılara acil şifalar dilerim

ahmetondul

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
öndül
Bugün arkadaşımız Cihad kardeşimi ziyarete gittim çok şükür kendisi ve ailesi iyi sağolsun Bitlisli hayırsever hemşerilerimin sayesinde elide boş gitmedik sizlerle VEREN ELİN ALAN ELDEN üstün olduğunu paylaşmak istedim.

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Rabbım  yaptığınız  bu yardımların ecrini  kat kat versin hem bu dünyada hemde ahiretde  inşaAllah

ahmetondul

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
öndül
ALLAH sizlerden ve tüm müslümanlardan razı olsun inanın dün o kadar psikolojim bozuldu ki gece uykum  kaçtı,uyuyamadım ama Türkiyenin her yerinden gelen Tırları,Kamyonları,İnsanları görünce bu vatanın ferdi olduğum için onur duydum.ALLAH kardeşliğimizi Huzurumuzu bozmasın ,bozmak istiyen şer güçlerede fırsat vermesin.