...bunu dünyada pek çok insan bilmekte: Politika çoktan birsonraki evresine ulaşmış durumda, yani bir müttefik (veya düşman) size kızınca sizden birnevi intikam almak isteyince (bilinçli şekilde zarar vermek veya zorunlu yaptırım uygulama amacı gibi) ama bunu yapınca da diğer dünya çevrelerine hesap vermeden yapmak ister. Bilinen top-tüfek yöntemi yerine, tektonik silahları devreye sokar.
Bu şu demek oluyor:
Ben sana füze atmicam çünkü bunun hesabını Birleşmiş Milletlere veremem, ama bunun yerine sana dev hortumlar yaratan elektromanyetik fırtına gönderiyorum. Akabinde de bir 7.8lik deprem, ardından da 3 ay boyunca topraklartınızdan kalkmayacak bol sel...ve bunu da ülkenizin en can alıcı endüstriyel bölgenizde yapıcam ki ekonominizin geleck 30 yıllık planlamasını ben yapmış olayım. Evet kulağa çılgınca gelebilir ama günümüzün savaşları artık bu tarz sinsi taktiklerle yapılıyor ve sizin birileri tarafından
doğal afet saldırısına uğradığınızdan haberiniz bile olmuyor.
Tektonik silahlara sahip ülke sadece amerika değil...bu listeye Rusya, Çin ve Japonyayı ekleyebiliriz. Tabii en büğü Alaskadaki HAARP "anten çiftliği".
12 yıl HAARP plantasyonunda çalışan bir teknisyen profesör (resmi açıklama olmamakla birlikte) şu açıklamayı yapmış:
Tectonik Technology like the HAARP Project is designed for "Weather Manipulation". But It can be used also as tectonic weapon that can trigger massive earthquakes, tornados, storms, tsunami and other "natural disasters". Not only, but also can control human mind. Türkçesi: HAARP gibi tektonik teknolojileri "hava durumu manipule etmek" için tasarlanır. Fakat büyük depremler, hortumlar, fırtınalar, tsunamiler ve buna benzer "doğal afetler" tetiklemek için de silah olarak kullanılabilir. Sadece bununla kalmayıp insan zihnini de kontrol edebilmekte.
Görsel anlatım eklemek gerekirse HAARP Teknolojisi bu videodaki gibi şeyler yapabiliyor...bulutlara yön verme...hizalamak gibi...dehşet verici bir silah bence
100% PROOF OF HAARP!! 2011 HAARP in ACTION!! DEBUNK THIS!
Aşağda bir amerikan valisinin bu konuyu araştırma videoları var, ingilzce anlayanlar mutlaka izlemesini tavsiye ederim.
Bölüm 1
Haiti Earthquke - HAARP - Jesse Ventura- Truth Exposed
Bölüm 2
JESSE VENTURA - HAARP - PART 2
Bölüm 3
JESSE VENTURA - HAARP PART 3
Bölüm 4 en şaşırtıcı açıklamalar bu videoda
JESSE VENTURA - HAARP - PART 4
Yani HAARP gibi başlangıçta sadece basit bir hava durumu araştırma merkezi olarak başlayan bir proje, sonradan hükümet tarafından gasp edilerek nasıl tehlikeli ve sonraki aşamalarda kontrolsüz biz silaha dönüştürüle bileceğni anlatıryor. Tabii ki herzaman olduğu gibi bu tarz tektonik silahlara sahip hükümetler bu silahların varlığını ve kullanıldıklarını reddedeceklerdir.
Şu an için bu silahlar engellenemez...tek yapabileceğimiz şey oradaki çalışanların işe sarhoş gelmemesi için dua etmek smileki